Νομπελίστρια Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Γεια σας, είμαι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής και λόγω της κατάστασης που όλοι ζούμε αδυνατώ αυτή την περίοδο να βρω δουλεία πάνω στο αντικείμενο μου. Έτσι, σκέφτηκα να αποκτήσω πιστοποιητικό πάνω στην ηλιακή και αιολική ενέργεια. Αξίζει να κάνω αυτή την κίνηση; Υπάρχουν ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα ή θα κάτσω να διαβάσω 6 μήνες, θα δώσω 2500 Ε και θα μείνω με την πιστοποίηση στο χέρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Λόγω ειδικότητας θα μείνεις με την πιστοποίηση στο χέρι. Είναι δουλειά για ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Από την άλλη μπορείς να κάνεις τα τοπογραφικά που χρειάζονται για ένα πάρκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δεν εχεις δικαιωμα υπογραφης για τετοια δουλεια.Θα σου τρωνε αλλοι τα λεφτα. Επισης τα λεφτα που θα δωσεις μαλλον ειναι τσαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Μην μπλέξεις ! Η πίτα έχει μοιραστεί ήδη !! Επειδή φαντάζομαι για ποια πιστοποίηση μιλάς είναι λίγο μούφα η δουλεία ! Μονό οι σημειώσεις αξίζουν κάπως ! Τα υπόλοιπα είναι πεταμένα λεφτά (ευτυχώς για εμένα τα πλήρωσαν άλλοι). Λόγω ειδικότητας θα στα τρώνε τρίτοι! Στην ισπανία βέβαια δεν θα είχες κανένα πρόβλημα ! Χάλασαν στο ελάντα και οι δουλείες με την ενέργεια (μετά από όλες τις άλλες) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky* Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 κι εγώ νομιζω δύσκολα θα μπεις σ'αυτα τα λιμέρια... καθαρά λόγω ειδικότητας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νομπελίστρια Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2011 Εάν εξαιρέσουμε το δικαίωμα της υπογραφής, πιστεύετε ότι υπάρχει δουλεία πάνω στο αντικείμενο; Έχω ακούσει πολλά, άλλοι μου λένε ότι πλέον μόνο εκεί θα έχει ψωμί και άλλοι ότι σε 5 χρόνια το πολύ θα έχει τελειώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giota_tsarouchi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 παιδια εγω τελειωνω τη σχολη ηλεκτρολογων μηχανικων και τεχνολογιας υπολογιστων. εχω ερθει σε επαφη με την master d.πιστευετε οτι αξιζει να κάνω το προγραμμα με την αιολικη και ηλιακη ενεργεια?το εχω κανει καποιος για να μου πει απο την προσωπικη του εμπειρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poltaigan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=15744&highlight=masterd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα