Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενίσχυση στύλου με μανδύα - τοποθέτηση συνδετήρων στον κόμβο


 

Recommended Posts

Φιλε kostassid το νοημα μιας πρότασης την οποια θετει καποιος, δεν ειναι ντε και καλα να υλοποιηθει. Το μεγαλυτερο καλο που μπορει να ερθει απο αυτη, ειναι να βγουν 2-3 αλλες προτασεις, οι οποιες θα ειναι καλυτερες.

 

Γενικοτερα, δεν εχω προβλημα με αυτο που λες, (αν και μπορει να οργανωθει που ευκολα και αυτο που λεω εγω) αρκει να ανεβει φωτογραφικο υλικο και να σχολιαζεται. Θα ειναι σαν ενα onsite fieldtrip με QandA.

 

Θα ηθελα να τοποθετηθει και ο Ροδοπουλος.

 

ΥΓ. Τι εχει το nick μου;

Link to comment
Share on other sites

saltapidas

 

το μόνο θετικό που βλέπω είναι να αρχίσουμε να χάνουμε την μπάλα. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει μελέτη και υπογραφή οτι και να λέμε είναι στον γάμο του καραγκιόζη. Εαν βάλουμε δε και φωτό απο δημόσια κτήρια θα γίνει πανικός, απο σχολεία θα τρελαθεί ο κόσμος. Κάθε φωτό που μπαίνει την βλέπουν ιδιώτες. Χίλιες να βάλεις δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Δηλαδή εαν σου δείξω gunite σε υδατοαπώθηση σε μεγάλο τεχνικό και έχει φύγει σε κομμάτια τι θα καταλάβεις!!!! Εαν σου δείξω σωστή δουλειά και σου πώ οτι κόστισε 500 ενω αυτή στο γάμο του καραγκιόζη 100 τι θα πείς? τι θα αλλάξει? Εαν σου δείξω ύφασμα μέσα σε θεμέλιο γεμάτο νερό τι να συζητήσουμε? Κοίτα οταν έχουμε φτάσει να αποφασίζει ο ιδιοκτήτης για το κόστος και λέει δεν πληρώνω δεν το κάνω θα το κάνω έτσι και οτι γίνει 5000 φωτογραφίες δεν θα αλλάξουν την νοοτροπία ή σαν μηχανικοί θα γίνουμε καλύτεροι?

Link to comment
Share on other sites

Μα αγαπητε ροδοπουλε, αυτο το κανουμε για να μαθουμε εμεις και οχι για να κρινουμε τους κατασκευαστες-μελετητες. Το κανουμε για να μου πεις "κοιτα, εχεις γινει αυτο και αυτο. Ειναι σωστο/δεν ειναι σωστο"...

 

Το θεμα των ιδιωτων που βλεπουν, δεν το ειχα σκεφτει και φυσικα οι φωτο υποκεινται σε πνευματικα δικαιωματα και σαφως δεν μπορεις να τις ανεβαζεις ετσι απλα...

 

Αρα και αυτο το εγχειρημα παει απατο εξαιτιας του ανοιχτου φορουμ...

Κριμα.

Link to comment
Share on other sites

Λοπον στο cms βάλτε θέματα και θα ανταποκριθώ. Δεν έχουμε δικαίωμα να κατηγορούμε ανοιχτά συναδέλφους αφου δεν ξέρουμε το τι υπάρχει απο πίσω (ιδιώτης).

Link to comment
Share on other sites

πως γίνεται μάσα σε 25 γραμμές 3-4 άνθρωποι επιστήμονες να καταλήγουν σε αδιέξοδο;

saltapida.. 1) ξερεις οτι δεν εχω προβλημα με το nick σου, απλα μου φαινεται λιγο αστειο. 2) Σε συνεννόηση με τον Αλέξη η αλλον Mod, θα κάνω την αρχή εντός εβδομάδας αν μπορεσω και θα δουμε πως παει. Το να το συζηταμε χωρις να δοκιμασουμε, δεν γινεται τιποτα.

Καλοπροαίρετα παντα

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι οτι πείτε θα ανταποκριθώ όσο μπορώ. Πάντως εαν ανοίξουμε αυτό το θέμα θα πρέπει να το κάνουμε καλύτερα σαν μάθημα παρά σαν κριτική. Λοιπόν θέλετε να ξεκινήσουμε με προδιαγραφές? Εδω βάζουμε οτι υπάρχει. Εαν δεν υπάρχει Ελληνικό βάζουμε ξένα. Μετα πάμε σε μελέτη, μετα σε εφαρμογή και τέλος προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

σε κομβο με 4 δοκους, αν βαλεις λαμαρινα σε ολες τις πλευρες των δοκων και κολλησεις εκει Γ για συνδετηρες;

 

Μπορείς να ανεβάσεις ένα σκαρίφημα;

Μήπως έτσι οι συνδετήρες δεν λειτουργούν κατά Morsch;

Ευχαριστώ τον συν. Ροδόπουλο για τις πρόσθετες και προσωπικές πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.