Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 όχι διότι ίσχυε ο ΓΟΚ του 85 που δεν το επέτρεπε
kostavros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 μαλιστα.οτι ειχα διαβασει και εγω δηλαδη απλα ειχα μια ελπιδα μηπως υπηρχε καποιος τροπος...ευχαριστω
themis_z Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 (edited) Καλησπέρα, Σε νόμιμα υφιστάμενο πατάρι καταστήματος (άδεια 1973) έχω καθαρό ύψος 2,20μ. Μπορώ να εγκαταστήσω το εργαστήριο που απαιτεί η άδεια καταστήματος οπτικών και τον χώρο των φακών επαφής χρησιμοποιώντας την Εγκύκλιο 8/1987, ΥΠΕΧΩΔΕ στην ανάρτηση #5 του θέματος για να πω ότι είναι κύριοι χώροι; Γνωρίζω ότι θέλω χώρο ΚΧ για τους χώρους αυτούς αλλά το κτίσμα είναι παλιό και τότε επιτρέπονταν διαφορετικά ύψη (δηλ. 2,20μ.). Άλλωστε κατά ΓΟΚ 73 (άρθρο 84) τα πατάρια παίρνουν τη χρήση από υφιστάμενο κύριο χώρο του καταστήματος. Ευχαριστώ. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2015 by themis_z
aspire Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2023 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2023 Καλησπέρα Σε πατάρι καταστήματος, το οποίο δε μετράει στη δόμηση (παλιά άδεια-προ 1985) μπορεί να γίνει παράθυρο στον τοίχο στα πλαίσια μιας γενικής ανακαίνισης? Εννοείται ο τοίχος είναι σε σημείο που είναι σε επαφή με ακάλυπτο του οικοπέδου και όχι σε κάποιο όριο. Υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς τα ανοίγματα σε τέτοιου είδους πατάρια που μπορεί να μου διαφεύγει Επίσης με τα WC σ αυτά τα πατάρια γνωρίζει κάποιος; Έχω μπροστά μου τα σχέδια της άδειας που δείχνουν ένα μικρό WC στο πατάρι
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα