bilya63 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2022 On 11/15/2022 at 1:26 PM, Γιάννης said: Σ'ευχαριστώ, αν και το είδα αργά... Ναι, το είδα αυτό, και μετά από επικοινωνία με το ICE. Απλά με αυτή την διαδικασία έχεις συνέντευξη και απαιτούνται "σπόνσορες" μέλη του ICE ή άλλοι chartered engineers και αυτό περιπλέκει λίγο τα πράγματα... Πρόσεξε το αυτο με τους σπόνσορες. Δεν δέχονται όλους τους chartered. Ο supervisor μου που είναι στο Istructe δεν μπορούσε να με σπονσοραρει. Δεν θυμάμαι αν έχουν περιορισμό ατόμων ή κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 13 hours ago, bilya63 said: Πρόσεξε το αυτο με τους σπόνσορες. Δεν δέχονται όλους τους chartered. Ο supervisor μου που είναι στο Istructe δεν μπορούσε να με σπονσοραρει. Δεν θυμάμαι αν έχουν περιορισμό ατόμων ή κάτι άλλο. Περίεργο αυτό. Ξέρεις μήπως ποιό είναι το σκεπτικό τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilya63 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2022 12 hours ago, rootbreaker said: Περίεργο αυτό. Ξέρεις μήπως ποιό είναι το σκεπτικό τους? Δεν μου πε ξεκάθαρα. Άφησε να υπονοηθεί οτι επειδή έχει κάνει mutual recognition στο ice , έχει κάποιους περιορισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3mont Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2023 (edited) Καλησπέρα σας . Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος από ΤΕΙ κατάφερε να γίνει μέλος του ΤΕΕ ως CEng από την Αγγλία . Edited Απρίλιος 25 , 2023 by D3mont Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiorgioG Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 Θα ήθελα να ρωτήσω πως τελικά παίρνει καποιος τον τιτλο του chartered engineer; Ποίο το κέρδος από αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3mont Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 Καλησπέρα . Δεν ξέρω ποίο είναι το κέρδος στην Ελλάδα μιας και δουλεύω Αγγλία όπου μου είναι χρήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα