Mdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Προσπαθώ από χτες να μπω στο http://www.poleodomia.gov.gr/ και μου βγάζει πρόβλημα στη σελίδα, μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται και αν θα φτιάξει?
nisorvani Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 εγω μόλις μπήκα (αφού διάβασα το μήνυμά σου) και είναι ολα οκ, βλέπω κανονικά
Mdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά εγώ ακόμα έχω πρόβλημα,σ'αυτή τη διεύθυνση μπήκες?
nisorvani Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Ναι, έκανα "κλικ" στο λινκ σου
Mdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 άρα μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι
agios Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Μην αγχώνεσαι ούτε εγώ μπορώ να μπω.
nisorvani Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 ξαναμπήκα και πάτησα και σε όλα τα λινκ της αρχικής σελίδας και τα είδα όλα κανονικά. Δεν ξέρω γιατί σας το κάνει αυτό!
Mdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 τι γίνεται οι μισοί μπαίνουν και οι μισοί όχι?
tsak1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Απίστευτο! Ξέχασαν να πληρώσουν για την ανανέωση του ονόματος. Ή μήπως όντως 'δεν υπάρχει σάλιο'. Όνομα χώρου: poleodomia.gov.gr Διαθεσιμότητα: Για διάστημα 15 ημερών μετά από την λήξη ονόματος χώρου, νέα αίτηση εκχώρησης για το όνομα χώρου και τις δεσμευμένες από αυτό μορφές, μπορεί να υποβληθεί μόνο από τον δικαιούχο του ονόματος χώρου που έληξε. (Ημ. Λήξης 2011-04-04) Πηγή
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα