nisorvani Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Τι έγινε τελικά καταφέρατε να μπείτε? Εγώ γιατί συνεχίζω και τα βλέπω όλα κανονικά??? Mdim: έψαχνες για κάτι συγκεκριμένο? Μήπως θες να το δω και να σου στείλω?
creation Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 παιδιά και εγω προσπαθώ να μπώ απο εχθές και δεν μπορω....
Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 πραγματικά απίστευτο.... έως απαράδεκτο... (δεν έχουν πληρωθεί 25 ευρω περίπου γιά την ανανέωση του ονόματος) έλεος.... ****** ...Εγώ γιατί συνεχίζω και τα βλέπω όλα κανονικά??? .... δεν τα βλέπεις κανονικά... βλέπεις ότι έχει cashe στο PC σου. πάτα F5 στη σελίδα....
petsagouris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Πωπωπωπωπω ξεφτίλα τρομερή.... και για να καταλαβαίνουμε τι λέμε, το domain name είναι το gov.gr (gov = goverment ).
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 "Προσπαθήσατε να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεύθυνση http://www.poleodomia.gov.gr/, η οποία δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει σωστά τη διεύθυνση web (URL), ότι περιλαμβάνει τα κατάλληλα σημεία στίξης και προσπαθήστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα."
Mdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 και δε βλέπω να αλλάζει κάτι σύντομα μάλλον θα πρέπει να το αποχαιρετίσουμε το site!!!! @nisorvani : αν μπορούσες να μου πεις τι χρειάζεται για πληρότητα η εξαίρεση από κατεδάφιση θα ήμουν πολύ ευγνώμων.
nisorvani Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Ως τίτλο το δίνει ως: Νομιμοποίηση-Εξαιρεση από κατεδάφιση Ν1512/85 Απαιτούμενα για τον Έλεγχο Πληρότητας 1 ΑΙΤΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ 2 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ - ΑΝΑΛΗΨΗΣ 3 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ 4 ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 5 ΤΕΧΝΙΚΗ - ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ 6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 7 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ 8 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 9 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ 10 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ 11 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)
Mdim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2011 Ευχαριστώ πάρα πολύ nisorvani.
nisorvani Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Ούτε εγώ μπορώ να μπω σήμερα!
achille Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Συγνώμη αλλά αυτή την ιστοσελίδα δεν την βρήκα ποτέ χρήσιμη σε κάτι... συμφωνώ για την ξεφτίλα της μη ανανέωσης, αλλά δεν χάσαμε και τίποτα!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα