ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Συνάδελφοι καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε εάν κάποιος μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο για την τακτοποίηση Η/Χ μέσω πιστωτικής κάρτας; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Εφ' όσον πληρώνεται στην τράπεζα το πρόστιμο , είναι θέμα της τράπεζας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2011 Ευχαριστώ BAS... Ξέρεις κάποια τράπεζα που να δέχεται πιστωτική κάρτα για την πληρωμή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2011 Παιδιά, έχω "φρέσκα" νέα! Πήγα σήμερα στην τράπεζα (δεν αναφέρω τα στοιχεία της, αλλά μπορώ να απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα), και πλήρωσα το πρόστιμο με πιστωτική κάρτα! Τα οφέλη; 1. Μέχρι την πληρωμή, έχω περίοδο χάριτος έναν μήνα, διότι πλήρωσα αμέσως μόλις εκδόθηκε ο προηγούμενος λογαριασμός της πιστωτικής κάρτας. 2. "Πήρα" την έκπτωση 10% της εφάπαξ καταβολής του προστίμου. 3. Επί της μειωμένης τιμής του προστίμου, έχω τρεις άτοκες δόσεις! Άρα έχω 1+3=4 μήνες από σήμερα για την ολική εξόφληση. 4. Γλυτώνω τα πήγαιν' έλα στην τράπεζα για τις 10 δόσεις. 5. Μπορώ να πάρω από τώρα την σφραγίδα της περαίωσης από την πολεοδομία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosnt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 η πειραιως κανει στην εφαπαξ τιμη 12 ατοκες διαδώστε το, να βολευτεί ο κοσμάκης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Σωστός, Νίκο... Απλά είναι "έως" 12 δόσεις, δηλαδή ανάλογα με το ύψος του προστίμου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsterg Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 ηλαδη εσενα φιλε μου το προβλημα σου δεν ειναι το προστιμο, ειναι το αν θα πληρωθεί με καρτα? αν τα εχεις στην τραπεζα κανε αναληψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2011 xsterg, χαίρομαι που τα νέα μέλη του φόρουμ μας έχουν τέτοια οικονομική άνεση... Δυστυχώς εγώ είμαι φτωχός, και δεν μου περισσεύουν τα χρήματα στην τράπεζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα