Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερώτηση για μεταλλική κατασκευή


saradon

Recommended Posts

Καλημέρα σας κ. συνάδελφοι! ήθελα να ρωτήσω αν ο Μηχανολόγος μηχανικός μπορεί να βγάλει άδεια(εννοώντας να υπογράψει) για απλή αγροτική αποθήκη Μεταλλικής κατασκευής περίπου 100 τ.μ. εντός οικισμού? μπορεί να βγάλει και το τοπογραφικό του γύρω χώρου?ή χρειάζεται οπωσδήποτε Πολιτικός Μ. ή Τοπογράφος?

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

Αντιλαμβάνομαι την λογική με την οποία το σκέφτεσαι το όλο θέμα, σε ότι αφορά το στατικό κομμάτι. Αλλά με τα τοπογραφικά, τι δουλειά μπορεί να έχει ένας ΜΠΔ?

 

Εν πάσει περιπτώσει, η απάντηση είναι αρνητική σε όλα τα ερωτήματα και απαιτείται ΠΜ και/ή Τοπογράφος

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε με παρεξήγησες...και χίλια συγνώμη αν δεν εκφράστηκα σωστά. Δε σκοπεύω να τους φάω τη δουλειά......απλά πρόκειται για αποθήκη συγγενικού ατόμου και όπως καταλαβαίνεις θα ήθελα να ξέρω αν μπορούσα να του κάνω τουλάχιστον τα στατικά σε ένα τόσο απλό και μικρό, έργο αν το θεωρήσεις...δεν σκοπεύω να ασχοληθώ γενικά με στατικά...δεν μενδιαφέρουν στο κάτω κάτω...

από την άλλη μεριά αν το δούμε, ποιος τρώει τελικά τη δουλειά του άλλου δεν ξέρω...χωρίς να υπονοώ τίποτα κακό για τους Μηχανολόγους έτσι!?....διότι εσύ σαν μηχανολόγος με κύρος σε σχέση με εμένα, θα πρέπει να το ξέρεις καλύτερα....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.