Guthwik Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2023 Για την πρώτη παράγραφο· σωστά. On 17/2/2021 at 1:54 ΜΜ, georgegaleos said: Δεν επιβάλλονται και οι δύο φόροι ταυτόχρονα, με προτεραιότητα να έχει ο προκαταβλητέος. Για τη δεύτερη· σωστά, επίσης. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΤΕΕ χρησιμεύει μόνο για να πάρεις Α/Α έργου. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apollon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2023 Οκ ευχαριστώ για την ενημέρωση. Νομίζω ότι καλύπτει πλήρως και το θέμα αυτού του post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2023 (edited) 6 hours ago, dib said: Αυτό που είναι γραμμένο για ΦΕΜ > 300€? Το ΠΕΑ πάει μέσω e-adeies ή τακτοποίηση 4495/17 ή κάτι αλλο? Για ιδιώτες είναι > 500,01 € (χωρίς ΦΠΑ) και για επαγγελματίες > 300,01€ (χωρίς ΦΠΑ)... Που κάνω λάθος? Από πού είναι γραμμένο ότι αναφερόταν αποκλειστικά σε ιδιώτες; ΦΕΜ έγραψε και σε αυτό απάντησα. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος ο αποδέκτης, εφόσον δεν έχει αναφερθεί κάπου. Έπρεπε να αναφέρει τον σωστό όρο (προκαταβολή φόρου.) Edited Νοέμβριος 18 , 2023 by JohnnyHoliday Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2023 Παίδες, χρειάζεται συμπλήρωση συστημάτων αμοιβών ΤΕΕ για την έκδοση του Β ΠΕΑ σε εξοικονομώ; Γιατί μου βάζει τέτοιες ειδοποιήσεις στο ΥΠΕΚΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2023 Ίσως σου ζητάει τον α.α. στο σύστημα αμοιβών. Οπότε, απλώς δημιουργείς ένα νέο α.α. και τον αναγράφεις όπου απαιτείται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα