nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Ιδιωτικό συμφωνητικό τελικά κάνουμε ?!!!! Δεν υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό κάτω από το οποίο δεν χρειάζεται ? Ο νόμος μπορεί να ζητάει έγγραφη κατάσταση με τα συμφωνητικά μας αλλά εννοεί όσα χρειάζονταν να έχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag72 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Εγώ αρνούμαι να κάνω συμφωνητικό για ΠΕΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Εγώ μάλλον θα αρνούμαι να κάνω ΠΕΑ με τα νέα φορολογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Εγώ παίρνω τα λεφτά και φεύγω...Ούτε συμφωνιτικά ούτε αηδίες. Τι θα κάνουν δηλαδή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 σαν να λεμε εβγαλες φτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Για να γράφεις, μάλλον τη σκαπούλαρες (έστω και μπανταρισμένος ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liselef Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Καλημέρα σας. Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν κάπου έχει απαντηθεί η ερώτηση που ακολουθεί, αλλά ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι. Για έκδοση ΠΕΑ (επειδή θα είναι το πρώτο μου) χρειάζεται βεβαίωση εισφορών από το τσμεδε; Δεν το έχω δει πουθενά, και θεωρώ πως δεν χρειάζεται, αλλά είπα να τσεκάρω πρώτα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liselef Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2012 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agiannis78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2012 Η μ@λ@κί@ είναι ότι ακριβώς δεν ορίζει ο νόμος κάποιο ποσό κάτω από το οποίο δεν είναι απαραίτητο το συμφωνητικό. Ακόμα και για 50€, κάνε συμφωνητικό σου λέει. Γέμισε και χαρτούρα με τις δηλώσεις κάθε τρίμηνο και έτος, χαρτούρα που τελικά θα είναι άχρηστη και θα πεταχθεί. Πόσο δύσκολο είναι να πουν, κάτω από 1.500€ (με το ΦΠΑ) δεν χρειάζεται ούτε συμφωνητικό ούτε ΦΕΜ. Το 1500 το θέτω ως όριο γιατί τόσο είναι και για την καταβολή σε τράπεζα ή πληρωμή με πιστωτική και όχι μετρητοίς. Άντε να καταργηθεί κι αυτό το 3% για το ΤΣΜΕΔΕ να μην τρέχουμε τζάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα