vag72 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Εγώ δεν αναρτ'ω κανένα συμφωνητικό, να πάνε να γ...... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Και στα σεμινάρια μας είπαν απ΄έξω απ'έξω για τα συμφωνητικά.....αλλά τρέχα γύρευε, δεν έχω κάνει ποτέ, που να τους βρίσκεις τώρα...Δεν βλέπω να κάνω συμφωνητικά και στο μέλλον. Οτι θελει ας γίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2013 στη ψυρου μαζι ικαρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Καλημέρα!!!Αυτό μας έλειπε να πληρώναμε και ΦΕΜ,ΤΣΜΕΔΕ..Θα ήταν γελοίο γιατί εμένα την περασμένη εβδομάδα μου έτυχε το εξής..Πελάτης για πιστοποιητικό,στέλεχος της Πειραιώς...Το σπίτι που θα επιθεωρούσα μέσα τη βρώμα και επικίνδυνο λόγω της περιοχής.Επειδή δεν ήξερε την άδεια και βιαζόνταν έπρεπε να κάνω και αποτύπωση..Σπίτι 95 τ.μ.Του είπα στην αρχή 100€+φπα και με άφησε να το κάνω και όταν ήταν να παραλάβει μου είπε εγώ δίνω 50+φπα τόσα έδινα και στον προηγούμενο που έχασε την άδεια..Τον πνίγεις ή δεν τον πνίγεις?Ένιωσα ότι δε με σέβονται ως μηχανικό μας έχουν σαν μη πω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 (edited) Μου το χαν κανει και μενα αυτο (οχι βεβαια στα 100 ευρω για 95μ2 σπιτι ΜΕ αποτυπωση!!!!)..... Εκανες ανακληση ΠΕΑ για να αλλαξεις την αμοιβη των 100 ευρω που ειχες καταχωρησει; Συγνωμη συναδερφε πως ομως να μας σεβαστουν οταν τους κάνουμε τετοιου ειδους εκπτωσεις;;Νομιζουν οτι απλα συμπληρωνουμε μια πλατφορμα με τα στοιχεια τους και τους τα δίνουμε!Και δίκιο έχουν...... Οταν τέλος του μηνα έρθει το ΤΣΕΜΕΔΕ να μας δω πως θα το πληρωσουμε με τα 50αρικα και τα κατοστάρικα που παίρναμε απ τα ΠΕΑ.... Edited Οκτώβριος 14 , 2013 by ioannat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 (edited) deskar, μπορείς να ανακτήσεις πλήρως την αξιοπρέπειά σου αρνούμενος τα 50 €. Με 50 € (φορολογητέα με 26%) λιγότερα ή περισσότερα δε θα σωθείς. Φυσικά δεν του δίνεις το ΠΕΑ. Και να είσαι σίγουρος ότι είπε ψέματα ότι κάποιος άλλος το έκανε με 50 €+ΦΠΑ. Edited Οκτώβριος 14 , 2013 by Julius Caesar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2013 Ευτυχώς πλέον δραστηριοποιούμαι κυρίως στην επαρχία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoparas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Το ΤΕΕ δεν ειναι υποχρεωτικό να το αποδώσεις στην Τράπεζα.. Μόνο Αμοιβή και ΦΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoparas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δεν ισχύουν πλέον οι ελάχιστες αμοιβές, όποτε αν θες να είσαι νόμιμος πρέπει να υπογράφεις συμφωνητικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Και γιατι να αποδωσεις στην τραπεζα αμοιβη και ΦΠΑ? Ποιος ο λογος? Εχω παψει να καταθετω για ΠΕΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα