ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 2,5e/τμ....Είναι τριτογενή τομέα όπως είπε ο Jason. Η ελάχιστη (όπως κάναμε παλιά είναι 300+ΦΠΑ), αλλά πήγαινε καλύτερα με 2,5... Τι διάολο ξενοδοχειακή μονάδα είναι, σε 1 μέρα τα έχουν αποσβέσει για πλάκα...Μην κάνουν τους καρμίρηδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Μα δεν πληρωνουν αυτοι... Οι ιδιοκτητες πληρωνουν που εκμισθωνουν το χωρο σε φυσικο προσωπο Απο ο,τι καταλαβα ειναι τυπου ενοικιαζομενα δωματια, ειναι καθαρα εποχιακης λειτουργιας, οποτε θελω να πιστευω πως συστημα θερμανσης δε θα εχουν τιποτα και για ψυξη ενα κλιματιστικο και τελος. Λογικα ηλιακους στην ταρατσα, καθολου εξαερισμο και φωτισμο... Εκτος κι αν εχει καμια ΚΚΜ με αεραγωγους και ειναι τυπου ξενοδοχειο, 400 τ.μ. σε ενα επιπεδο. Λογικα ολο και καποιο εστιατοριο θα εχει, ρεσεψιον, αντε και κανα γραφειο, οποτε αυτα σε ξεχωριστες θερμικες ζωνες απο τα δωματια... Το κακο ειναι οτι οι ιδιοκτητες ειναι Γερμανια, τους εκπροσωπει δικηγορος πληρεξουσια εν Θεσσαλονικη και δεν εχει ιδεα ουτε την ΟΑ ουτε και ποτε κτιστηκε το ολο κτηριακο συγκροτημα... Οποτε ψαχνω στα τυφλα, πρεπει να κανω ολη την αναζητηση στην Πολεοδομια του νησιου και να μεινω εκει και 1-2 μερες αν χρειαστει. Λογικα αν μεινω σε καποιο δωματιο εκει, σε μια μερα το εχω καθαρισει το ΠΕΑ και επιστρεφω στη Σαλονικη... Και ολα αυτα ΑΝ μεινουν ικανοποιημενοι απο την προσφορα μου και μου την αναθεσουν τη δουλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2014 (edited) ΑΝ ηταν μεγαλο ,εκανες εκπτωση, .....τωρα για μικρο δεν νομιζω να αξιζει κατω από 2,5..... Edited Μάρτιος 9 , 2014 by savas76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synchron Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Μιάς που είναι το πρώτο μου ΠΕΑ θα ήθελα να ρωτήσω αν από το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ αρκεί να λάβω μόνο το Α/Α και να το εισάγω στο buildingcert ή χρειάζεται να δηλώσω όλα τα στοιχεία του έργου (διευθύνσεις, αμοιβή κλπ) και να πατήσω οριστική υποβολή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Αν κάνεις το δεύτερο, θα πρέπει να εισαγάγεις και τη συμφωνηθείσα αμοιβή (αν κάνεις έκπτωση) και το ιδιωτικό συμφ/κό. Αν κάνεις το πρώτο, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Τιποτα δεν κανεις στο συστημα αμοιβων. Μονο τον Α/Α θες... Η μπουρδα αυτη ουσιαστικα δεν εχει κανενα νοημα απο την στιγμη που καταργηθηκε το 2%, ισα ισα για να μας ταλαιπωρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Μην κάνεις τη ζωή σου δυσκολότερη από αυτή που σου κάνουν κάποιοι.....Α/Α μόνο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synchron Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Εγω παντως βγαζω κανονικα τα pdf απο το συστημα αμοιβων, δηλωνοντας τα εργα σε οριστικη υποβολη Μη με ρωτησετε το γιατι... Ας πουμε για να ξερω καθε ΑΑ σε τι ΠΕΑ αντιστοιχει. Ενταξει, δεν ειναι ιδιαιτερος κοπος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2014 Εγω παλι το γραφω στην περιγραφη που μου το εμφανιζει και στην αρχικη καρτελα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα