akius Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 ΦΕΜ πληρώνω για να μην μου έρθει ο φόρος όλα μαζί και πάθω πλάκα καλύτερα τα 10 και 20 ευρώ προκαταβολή φόρου.... ειδικά την πρώτη χρονία με τις νέες φορολογίες εκεί που είχα μάθει να έχω επιστροφή αρκετά ποσά μου ζήτησαν και πλήρωσα και έπαθα πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
melinda marinou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 (edited) Να ρωτήσω κάτι έχουν ζητήσει σε κάποιον να κάνει ένα προσάρτημα για ενεργειακό πιστοποιητικό, για τράπεζα που να αναφέρει ότι τα στοιχεία του ιδιοκτήτη άλλαξαν, ο οποίος έχει ενταχθεί στο εξοικονομώ κατ'οίκον? Έχει ζητήσει αμοιβή για αυτό? Ευχαριστώ Παρακαλώ, συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp. Edited Μάρτιος 16 , 2015 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indusys Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Εξαρτάται...Αν είχα κάνει εγώ την επιθεώρηση δεν θα έπαιρνα επιπλέον χρήματα, αν την είχε κάνει άλλος, τότε μάλλον δεν θα δεχόμουν το ΠΕΑ και θα ζητούσα να ξανακάνω επιθεώρηση. Έτσι και αλλιώς τα χρήματα θα τα πάρει πίσω ο ωφελούμενος. Ή στην τελική θα τους ζητούσα να βρουν τον αρχικό επιθεωρητή για να κάνει αυτός προσάρτημα. Άπορία: Πώς είναι δυνατόν να άλλαξε ο ιδικοτήτης ενώ έχουμε ήδη ένταξη του ακινήτου στο πρόγραμμα;...Χρησιμοποιείς παρατατικό (''έχει ενταχθεί στο εξοικονομώ κατ'οίκον''). Ο ωφελούμενος πρέπει να διατηρήσει το έργο για 5 χρόνια. Οπότε όλα τα ΠΕΑ στα πλαίσια του προγράμματος λογικά μνημονεύουν τον ίδιο ιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης/ωφελούμενος...αποδήμησε εις τόπο χλοερό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Αν ο ιδιοκτήτης πάει σε τόπο "χλοερό", πάει μαζί του και το πρόγραμμα (ακυρώνεται). (μούχει τύχει). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Το πρόγραμμα ακυρώνεται, αλλά τι γίνεται μ' εκείνο το "Ο ωφελούμενος πρέπει να διατηρήσει το έργο για 5 χρόνια", σε περίπτωση που έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι επεμβάσεις, έχει γίνει και πλήρης εκταμίευση, αλλά μετά από τα παραπάνω και πριν την λήξη της πενταετίας ο ...ωφελημένος ταξιδέψει one way ticket; Θα πρέπει οι κληρονόμοι ή αγοραστές ή αυτός που αποκτά την πλήρη κυριότητα (σε περίπτωση συγκυριότητας) να επιστρέψουν το ποσό της επιδότησης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indusys Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Δεν πιστεύω να είναι τόσο χάλια τα πράγματα. Εάν έχουν πραγματοποιηθεί οι επεμβάσεις και παράλληλα εάν το 30% πχ της συμμετοχής ωφελούμενου έχει πληρωθεί ως προκαταβολή για να ξεκινήσουν τα συνεργεία, τότε γιατί να απενταχθεί το έργο... Τώρα που το σκέφτομαι, έχω μια περίπτωση υπερήλικα που αναμένουμε ένταξη από το Νοέμβριο...να χάσω τον ύπνο μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Όχι μπρε, μη σκοτίζεσαι. Θα βαστάξει ο υπερήλιξ να δει την ανάκαμψη τώρα που <<Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ>> . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indusys Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2015 Η γιαγιά θα την παλέψει, για εμένα δεν ξέρω τί θα γίνει μέχρι να έρθει αυτή η ανάπτυξη... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antiermitianos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 (edited) Καλησπέρα Συνάδελφοι, για την έκδοση Π.Ε.Α. σε χώρο με πολλούς συνδικαιούχους με διάφορα ποσοστά ψιλής κυριότητος, επικαρπίας, πλήρους κυριότητος όπου κάποιοι έχουν και πλήρη κυριότητα και ψιλή κυριότητα και κάποιοι έχουν και πλήρη κυριότητα και επικαρπία, κάποιοι μόνο πλήρη κυριότητα και όλοι σε διάφορα ποσοστά, στην Καρτέλα "Ιδιοκτήτες-Εργοδότες" ποιούς δηλώνουμε και ποιά ποσοστά (πλήρους κυριότητος, ψιλής κυριότητος, επικαρπίας) ; Edited Ιούνιος 3 , 2015 by Antiermitianos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2015 Όλους ανεξαρτητως ποσοστων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα