denso Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2016 Ισχυει οτι γραπτη συμφωνια κανεις με τον πελατη σου. (50, 100, 1000!!!) Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά πληρώνω κάτι στο τεε? (επειδή μου έβγαλε και 3,07 για εισφορές) τι κάνω μετά? (είναι το πρώτο μου) Κάνω κατάθεση στην τράπεζα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2016 Στο ΤΕΕ δεν πληρωνεις τιποτα. Εχει καταργηθει η πληρωμη στο ΤΕΕ. Κακως το έχει ακομη το συστημα αμοιβων. Για καταθεση στην Τραπεζα οι περισσοτεροι συναδερφοι δεν κανουν. Μερικοι κανουν. Κοβεις αποδειξη για το ποσο που συμφωνησες και ολα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Καλημέρα μία ερώτηση γιατί πρώτη φορά μου συνέβη. Στο σύστημα αμοιβών,εκεί που περνάς αρχικά τα στοιχεία του έργου έχω κάνει ένα λάθος στη διεύθυνση και θα ήθελα να το αλλάξω. Εν τω μεταξύ έχω κάνει ενδιάμεση υποβολή. Υπάρχει τρόπος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Όχι θα φτιάξεις νέο έργο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Και το αλλο που έχω κάνει ενδιάμεση υποβολή αγνοείται απλά ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Δεν υπάρχει θέμα με αυτό που είναι σε ενδιάμεση, απλά το αγνοείς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Ευχαριστώ πολύ Άκη. Αν ξεχνιόμουν και είχα κάνει τελική, υπήρχε θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Δεν τίθεται κάποιο θέμα κατά την άποψή μου. Άλλωστε έτσι όπως έχουν γίνει οι αμοιβές πλέον, τυπικά βάζουμε τον α/α του συστήματος αμοιβών στη φόρμα του ΠΕΑ. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Κι εγω εχω κανει λαθος και μαλιστα το διαπιστωσα αφου ειχα υποβαλει οριστικα. Και το εργο αλλα και το ΠΕΑ με το Α/Α Ουτε που με ενοιαξε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2016 Ok να είστε καλά για τη βοήθεια! Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα