hkamp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Πάρε τα λεφτά και τρέχα.... Το να τα περάσεις από το σύστημα ΤΕΕ δεν έχει κανένα νόημα. Κάνε όμως και ένα συμφωνητικό σε οποιαδήποτε τιμή κλείσεις, ακόμα και στη <<νόμιμη>>. Μήπως το Φεβρουάριο, ζητήσουν τις συνολικές καταστάσεις αμοιβών από την εφορία.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Στο πρώτο σκέλος τρέχω ακόμη.... Στο άλλο με το συμφωνητικό...δεν έχω κάνει ποτέ. Τώρα??
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Στο πρώτο σκέλος τρέχουμε όλοι. Τη μεγαλοφυή ιδέα με τα συμφωνητικά, μάλλον την έχουν ξεχάσει κι αυτοί που τη σκέφτηκαν.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Τσαμπα εχω γεμισει 2 ντοσιε τερατα με πεοσυμφωνητικα....
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2012 Πολύ μ' αρέσει ο όρος ...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 πιστευω οτι το πε και συγκρατημενα....... εγω εντω μεταξυ τα βαριεμαι απιστευτα τα συμφ εχω σπιτι καμμια 20αρια που ξεχασα πανω στη βιασυνη να τα παω στον πελατη να τα υπογραψει.... τελικα να πλακωσω αυτογραφα να βαλω κ 2-3 φιλους? ή μπα? 2
hkamp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Τι λες βρε Οττο.. γίνονται τέτοια πράγματα;
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2012 (edited) ναι ΔΕΝ γινονται εχεις δικιο .... και το καπνισμα βλαπτει σοβαρα την υγεια Edited Νοέμβριος 21 , 2012 by OTTO_engine
Allobar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Παιδιά Καλησπέρα. Διάβασα το νήμα, αλλά ομολογώ με τόσες αλλαγές που γιναν στην πορεία μπερδεύτηκα. Μπορεί κάποιος που ασχολείται να κάνει μια ανακεφαλαίωση; Απ' ότι έχω καταλάβει: 1)Συμφωνείς αμοιβή με τον πελάτη χωρίς περιορισμούς 2) Υπογράφεις συμφωνητικό και κάνεις τη δουλειά 3) Κόβεις ΑΠΥ 4) Αποδίδεις ΦΕΜ στην εφορία Τέλος. Καμία άλλη υποχρέωση. Σωστά; Αν κάνω κάπου λάθος please διορθώστε
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Το θεμα του ΦΕΜ ειναι διφορουμενο Προσωπικα εγω, οπως και πολλοι αλλοι συναδελφοι δεν αποδιδουμε ΦΕΜ για τα ΠΕΑ Στη διακριτικη σου ευχερεια ειναι
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα