antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Εγώ προσωπικά ΤΣΜΕΔΕ & ΕΜΠ τα πληρώνω.... Κάνω λάθος; Το βασικό λάθος είναι ότι χαλάς την πιάτσα 2 1
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Χαλαει την πιατσα επειδη επιλεγει να πληρωσει απο την τσεπη της εισφορες που οι αλλοι δεν πληρωνουν? Γιατι? Δεν κανει 50αρικο το ΠΕΑ για να χαλασει η πιατσα... Δε βρισκω τροπο να χαλασει ετσι η πιατσα.... 1
antloukidis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 (edited) Αν δεν πληρώνει κανείς, είναι ένας τρόπος πίεσης να αλλάξουν κάποια πράγματα (άποψή μου, παρά το -1 δεν την αλλάζω) Edited Φεβρουάριος 14 , 2013 by antloukidis
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2013 Δε σε εβαλα -1 εγω Ισα ισα, εγω σε εφερα στα ισα σου, γιατι δε θεωρω οτι το post σου ηταν για αρνητικη βαθμολογηση
vagom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2013 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ελπίζω να έχετε-έχουμε δίκιο! Καλημέρα και καλές δουλειές.
Largy Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Θα ηθελα να ρωτησω το εξης μπορω να κανω πεα σε αλλο νομο απο αυτον που εχω εδρα?
dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Ναι Αρκεί να μπεις στο σύστημα του buildingcert και να κλικάρεις το νομό που βρίσκεται το ακίνητο στη καρτέλλα Δήλωση Νομού Δραστηριότητας Αξιζει όμως να πας για ΠΕΑ σε άλλο νομό ? (βενζίνη - χρόνος - κέρδος) Εκτός και αν πρόκειται για υποχρέωση ....
Largy Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 ok σε ευχαριστω οπως τα λες ειναι, υποχρεωση.
vag72 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2013 Δήλωση/Διόρθωση Νομών Δραστηριοποίησης Η δήλωση των νομών όπου θέλετε να δραστηριοποιήστε έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν περιορίζει τα δικαιώματά σας, ως Ενεργ. Επιθεωρητή
adamantia1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 (edited) Καλημέρα! Πειτε μου τώρα αυτο επιτρέπεται? Εγώ γιατι νομίζω οτι απαγορευεται απο τον κωδικα δεοντολογίας των μηχανικών? ******************** Παρακαλώ μην παραπέμπεται σε ιστοσελίδες με περιέχομενο επαγγελματική δραστηριότητα. Ευχαριστώ, hkamp Edited Απρίλιος 20 , 2013 by hkamp
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα