hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Ελπίζω ως τον Σεπτέμβρη να βρεθεί ένας άνθρωπος με απλή λογική σ' αυτό το άσυλο ανίατων κρατικοδίαιτων συνδικαλιστικών κομματόσκυλων (Υπουργείο Οικονομικών) που να καταλάβει το μέγεθος της ανοησίας της υποχρεωτικής υποβολής ιδ. συμφωνητικών για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και να το καταργήσουνε. Μέχρι στιγμής έχω καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να υποβάλλεις το ιδ. συμφ. πουθενά. Τα κρατάς στο γραφείο σου και τα υποβάλλεις μαζεμένα τον Φλεβάρη στην εφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntside Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 (edited) Συνάδελφοι Εχω καταλάβει καλά πως συμφωνητικό χρειάζεται μόνο όταν η αμοιβή είναι μικρότερη της νομιμης. Στο ΤΕΕ κάποιοι λένε πως χρειάζεται και όταν η αμοιβή είναι μεγαλύτερη της νόμιμης!!Εχει νόημα? Edited Μάιος 3 , 2012 by ntside Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 (edited) Στα κατά τόπους ΤΕΕ και στο κεντρικό καθώς και στις Δ.Ο.Υ. ο καθείς κάνει ό,τι κατεβάσει η γκλάβα του. Δες και το μήνυμα #70 και αυτό το θέμα. Στις δε "Διευκρινίσεις μετά τις αλλαγές στο σύστημα αμοιβών" λέει τα εξής: "Σε κάθε περίπτωση, τα πεδία «Αμοιβή» και «ΦΠΑ αμοιβής» συμπληρώνονται από τον μηχανικό, προκειμένου να αποτυπωθεί στα στοιχεία του έργου η συμφωνηθείσα αμοιβή. Επισημαίνεται ότι ως γνωστοποίηση της έγγραφης συμφωνίας της παρ. 2 του άρθρου 7 του Ν. 3919/2011, νοείται η υποβολή των στοιχείων στο πληροφοριακό σύστημα του Τ.Ε.Ε. από τον Μηχανικό, προκειμένου το Τ.Ε.Ε. να προβεί στους κατά το νόμο υπολογισμούς και την έκδοση των σχετικών εγγράφων (αναφορές υπολογισμού, εντολές πληρωμής)." Έχει νόημα στο μυαλό (???) κάποιων πυροβολημένων στο ΥΠΟΙΚ. Edited Μάιος 3 , 2012 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Έχει νόημα παντού (<=>) ώστε να υπολογισθούν σωστά οι εισφορές υπερ ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ/ΕΜΠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Πληρώνει κανείς ΤΣΜΕΔΕ/ΕΜΠ από ΠΕΑ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 (edited) Ξέρω έναν συνάδελφο που πληρώνει αλλά δεν θα τον μαρτυρήσω ποτέ....!!!!!! Edited Μάιος 3 , 2012 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnikol Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Πληρώνει κανείς ΤΣΜΕΔΕ/ΕΜΠ από ΠΕΑ?? Εγώ! Είμαι ο μόνος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Ειδος υπο εξαφανιση εισαι συναδελφε Εννοειται οτι ΔΕΝ πληρωνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
EfyD Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 τελικά έχω μπερδυετεί 1. ΤΣΜΕΔΕ/ΕΜΠ...υπάρχει κάποιο σκεπτικό (πέρα του προφανή λόγου) που δεν πληρώνουμε για έκδοση ΠΕΑ? 2. ΦΕΜ ....πληρώνουμε για έκδοση ΠΕΑ? έχει κανείς το ΦΕΜ σε word? 3. το ιδιωτικό συμφωνητικό πρέπει να είναι θεωρημένο για γνήσιο υπογραφής?πόσα αντίτυπα χρειαζόμαστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 1. Οχι δεν υπάρχει άλλο σκεπτικό παρά το προφανέστατο. 2. Το ίδιο με το 1. Σου στέλνω ένα σε word. 3. Οχι. Ενα αντίγραφο κρατάω προσωπικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα