VVT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Ξαφνικά ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει το dvd-r.Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Τι εννοείς ακριβώς όταν λες πως δεν το αναγνωρίζει; Δεν διαβάζει κάποιο συγκεκριμένο dvd; κανένα απολύτως; τι; Το γνωστό "μπες και ξαναβγές" το ξέρεις φαντάζομαι. Κάνε ένα restart - ή ακόμη καλύτερα, κλείσε εντελώς τον υπολογιστή σου (Shutdown - Τερματισμός λειτουργίας), άνοιξέ τον ξανά μετά από 2-3 λεπτά και έλεγξέ το πάλι.
VVT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Σαν συσκευη δεν το αναγνωριζει.Σαν να μην υπάρχει συνδεδεμενο στο pc.
VVT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Το γνωστό "μπες και ξαναβγές" το ξέρεις φαντάζομαι. Κάνε ένα restart - ή ακόμη καλύτερα, κλείσε εντελώς τον υπολογιστή σου (Shutdown - Τερματισμός λειτουργίας), άνοιξέ τον ξανά μετά από 2-3 λεπτά και έλεγξέ το πάλι. Το εχω κάνει απειρες φορες.
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Τι dvd είναι atapi ή sata; Από την διαχείριση συσκεών δοκίμασε να καταργήσεις τους atapi controllers, κάνε μια επανεκκίνηση (θα τους ξαναβρεί) και δες αν τότε το βλέπει το dvd. To κουμπί όταν το πατάς ανοίγει το συρτάρι, δηλ. παίρνει ρεύμα κανονικά;
VVT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Nαι ολα κανονικα.Αν και το εχω δοκιμασει αυτο που ειπες στην διαχειριση συσκευων,και δεν εγινε τιποτα.
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Μήπως έχει χαλαρώσει το καλώδιο data από μέσα στο κουτί;
VVT Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Το εχω κανει και αυτο...Ακη...εβγαλα και ξανασυνδεσα και φυσικα εκανα ελεγχο
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Κρίμα..περίεργο πάντως εκτός και αν παρέδωσε το πνεύμα (με dvd μου έχει συμβεί αρκετές φορές). Έχεις κανα δεύτερο να το δοκιμάσεις;
pariscos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2011 Για δοκίμασε να τρέξεις diskmgmt.msc
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα