katie Δημοσιεύτηκε April 12, 2011 at 09:09 πμ Δημοσιεύτηκε April 12, 2011 at 09:09 πμ Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια διαδικασία απαιτείται σε περίπτωση που θα εφαρμοστεί κάτι διαφορετικό από ότι προβλέπει η μελέτη για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου που αναμένει έγκριση για την ένταξη στον αναπτυξιακό. Η αλλαγή είναι η εξής: από σταθερές βάσεις που προβλέπει η μελέτη, θα εγκατασταθούν tracker.
johnnie_blue Δημοσιεύτηκε April 18, 2011 at 11:30 πμ Δημοσιεύτηκε April 18, 2011 at 11:30 πμ Για αλλαγή μελέτης σε σύστημα 10 kW θα χρησιμοποιηθούν διαφορετικά υλικά (άλλα πάνελ και άλλος ινβερτερ) από ότι η αρχική αίτηση και μελέτη με την οποία υπογράφηκε η σύμβαση. Γνωρίζει κανείς τι απαιτείται ?
darlas Δημοσιεύτηκε April 18, 2011 at 02:05 μμ Δημοσιεύτηκε April 18, 2011 at 02:05 μμ Για αλλαγή μελέτης σε σύστημα 10 kW θα χρησιμοποιηθούν διαφορετικά υλικά (άλλα πάνελ και άλλος ινβερτερ) από ότι η αρχική αίτηση και μελέτη με την οποία υπογράφηκε η σύμβαση.Γνωρίζει κανείς τι απαιτείται ? Δημιουργεις μια δική σου αίτηση που να απευθύνεται στην αντίστοιχη ΔΕΗ, η οποία να λέει ποιες αλλαγές έγιναν σε σχέση με την αρχική αίτηση. Την υπογράφη ο ιδιοκτήτης του φβ.
shin0bi Δημοσιεύτηκε April 19, 2011 at 12:53 μμ Δημοσιεύτηκε April 19, 2011 at 12:53 μμ Καλημέρα,θα ήθελα να ρωτήσω ποια διαδικασία απαιτείται σε περίπτωση που θα εφαρμοστεί κάτι διαφορετικό από ότι προβλέπει η μελέτη για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου που αναμένει έγκριση για την ένταξη στον αναπτυξιακό. Η αλλαγή είναι η εξής: από σταθερές βάσεις που προβλέπει η μελέτη, θα εγκατασταθούν tracker. Ό,τι άδεια υπάρχει και αναφέρει τα Φ/Β χρειάζεται τροποποίηση. Αφου λες για τράκερς, υποθέτω αναφέρεσαι σε χωράφι. Άρα ξεκινάς από ΡΑΕ αν έχει άδεια παραγωγής και πας μετά σε ΕΠΟ, άδεια εγκατάστασης και ότι άλλη έγκριση υπάρχει. Οι όροι σύνδεσης δεν χρειάζονται τροποποίηση
katie Δημοσιεύτηκε April 23, 2011 at 10:50 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε April 23, 2011 at 10:50 μμ ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα