TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Για πείτε προορισμούς που θα πάτε φέτος. Εγώ μάλλον Πύργο - Αγρίνιο - Λευκάδα και Φούρκα. Καλά το Αγρίνιο είναι μαγευτικό.......μπουαχαχαχαχαχαχαχα
panos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Μήλος Μονεμβασιά και Λευκάδα (Και πέριξ) χεχε!!
Chihor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Εντάξει, το ερώτημα δεν είναι δίκαιο για καλοκαιρινές διακοπές. Μήπως έπρεπε να μπει και μια κατηγορία Θάλασσα+Βουνό; Το πήλιο δηλαδή σε ποιά κατηγορία το βάζουμε. Για τα πρακτικά, Χαλκιδική (πρώτο πόδι).
mariamega Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Πάργα,Λευκάδα και Σ/Κ Χαλκιδική!!!Πολύ Ιόνιο παίζει φέτος και ειδικά Λευκάδα!!
giannist Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Πρώτη φορά φετος που δεν θα παω σε νησί. Οι διακοπές θα έχουν μόνο προγραμματισμένη διαδρομή, πόσο θα κάτσω πού, δε ξέρω. Λεωνίδιο-Κυπαρίσσι-Μονεμβασια-Ελαφόνησο-Γύθειο-Μάνη-Κορώνη,μεθώνη θάλασσα και λίγο βουνό
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δεν έχω κανονίσει ακόμα. Ως συνήθως τελευταία στιγμή. Σίγουρα σε νησί, σίγουρα με μεγάλη τουριστική υποδομή γιατί αλλιώς δεν βρίσκω. Μπορεί και καμιά Ισπανία, Ιταλία ή δεν ξέρω τι άλλο γιατί η Ελλάδα έχει γίνει πολύ ακριβή ειδικά τον Αύγουστο.
qwert Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Αμα φύγω 3 μέρες καλά είναι...Κατα προτίμηση θάλασσα.
chronism Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Με τα νέα δεδομένα ( + παιδί ) κάπου κοντά και ήσυχα ... 2ο πόδι Χαλκιδικής
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Λευκάδα Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Αυτή η συζήτηση δεν είναι παλιά; Γιατί έχει σημερινή ημερομηνία; Κάνω λάθος;;;;;
panos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Να βάλουμε και poll Λευκάδα, ναι ή όχι? Κάνω λάθος;;;;; yeap!
Recommended Posts