ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Υ.Γ ελπίζω να μην μπει η γυναίκα στο φορουμ γιατί με έκαψες...!!! Άρη αν είναι συνάδελφος, με τη δημοτικότητα που έχει το Forum............... είσαι καμένος από χέρι!!!
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2008 Άρη θα συμφωνήσω με τον Ilia... Επι του θέματος: Καλός ο Παράδεισος αλλά σαν την Χαλκιδική δεν είναι!
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Άρη θα συμφωνήσω με τον Ilia... Επι του θέματος: Καλός ο Παράδεισος αλλά σαν την Χαλκιδική δεν είναι! Χαλκιδική δεν έχω παει...
ισμήνη ζούρα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Για πείτε προορισμούς που θα πάτε φέτος. Εγώ μάλλον Πύργο - Αγρίνιο - Λευκάδα και Φούρκα. Καλά το Αγρίνιο είναι μαγευτικό.......μπουαχαχαχαχαχαχαχα ξέχασες να πεις ότι και η φούρκα ειναι μαγευτκότατη!!! τοπία ονειρεμένα, απόμερες ακρογιαλιές, γραφικά στιτάκια, καλντερίμια.... γιατί βρε παιδί μου, χαθηκε το δεύτερο πόδι? ή εστω η Άθυτος?
jimis9497 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2008 Η ατάκα: "Καλός ο Παράδεισος αλλά σαν την Χαλκιδική δεν είναι!" είναι από ένα ανέκδοτο που λέει για το πως ξεχωρίζεις έναν Θεσσαλονικιό στον Παράδεισο? Τον ακούς να λέει: Καλός ο Παράδεισος, αλλά σαν την Χαλκιδική δεν είναι!
iovo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Με το καλό Γιάννη !!! Όλα να είναι καλά!! Αντε κ στα δικα μας οι ελεύθεροι Άντε να πιούμε σ αυτό...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Άντε καλό μου ταξίδι απόψε για Κύπρο
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Παντού......... Αρχικά Τρόοδος, μετά Λευκωσία, Λάρνακα, Αγία Νάπα και κάποιες μέρες Πάφο και........... όπου αλλού προκύψει. Στη γύρα γενικά!
Recommended Posts