cheche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 καλησπέρα, έχω κάποιο πρόβλημα με το μάρμαρο στο δάπεδο του σαλονιού μου. Εδώ και λίγο καιρό έχω αποκτήσει ένα σκύλο και διαπίστωσα ότι σε κάποια σημεία που έχει κάνει την ανάγκη του το βράδυ, με αποτέλεσμα να αργήσω να τα μαζέψω, το μάρμαρο έχει χάσει τη γυαλάδα του και φαίνεται θαμπό. Γνωρίζει κάποιος να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει τρόπος να ξανά αποκτήσει το μάρμαρο τη λάμψη του στα συγκεκριμένα σημεία; ευχαριστώ
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 υπάρχει τρόπος. κατ αρχήν μαθαίνεις τον σκύλο σου να κανει την ανάγκη του όχι για κανέναν αλλο λόγο αλλα΄διοτι έστω ότι γυαλίζεις το μάρμαρο, και ο σκύλος σου εξακολουθέι να κάνει την ανάγκη του... δεν έχεισ αποτέλεσμα έτσι... ένα καλό τρίψιμο θα βελτιώσει το αποτέλεσμα ( αν δεν το κάνει τέλειο) πόσο χρονών είναι το δάπεδο? ενδέχεται να ειναι πολυκαιρισμένο και με τα χημικά καθαριστηκά να έχει χάσει την "αδιαβροχοποίηση" του και να ειναι ευάλωτο στο υγρά που χύνοδαι πάνω του, πόσο μάλλον υγρά με οξύ όπως τα ούρα. Χάρης
cheche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 φίλε σ' ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω πως είναι θέμα τριψίματος. Σε εκείνα τα σημεία το μάρμαρο δεν είναι πλέον γυαλιστερό σαν να έχει φύγει το βερνίκι(?).
Brasco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Το ουρικό οξύ δεν είναι καλός φίλος της κρυσταλλοποίησης. Δεν είναι θέμα τριψίματος, αλλά χημικής προσβολής του φιλμ που αφήνει η εργασία της κρυσταλλοποίησης.
cheche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 αυτό πιστεύω πως είναι μια εξήγηση. Μήπως γνωρίζεις εάν υπάρχει και λύση;
Elpinor Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 έχεις 2 προβλήματα και όχι 1 1. να αποκαταστήσεις την γυαλάδα του μαρμάρου 2. να πάψει ο σκύλος σου να λερώνει μέσα. για το πρώτο χρειάζεσαι μαρμαρά. για το δεύτερο χρειάζεσαι εκπαιδευτή ή τουλάχιστον να του μάθεις να λερώνει σε πάνες.
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Elpinor αυτό ακριβώς ενοούσα και εγώ Brasco γράφοντας "αδιαβροχοποίηση" εντός εισαγωγικών ενοούσα κρυσταλλοποίηση. σε γενικές γραμμές πάντως το προβλημα του φίλου μας λύνεται. Χάρης
cheche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2011 oκ παιδιά, ευχαριστώ, θα ρωτήσω σε κάνα μαγαζί αν υπάρχει κάποιο προϊόν που μπορώ να το περάσω μήπως και διορθωθεί
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα