avgoust Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Υπαρχουν περιοχες εκτος σχεδιου οπου απο τοπικα διαταγματα προσμετρωνται στον ΣΔ και τα γκαραζ , ακομα και τα υπογεια (πχ Μεσογεια στην Αττικη). Μηπως εισαι τετοια περιπτωση ? .... θα μου την ζητήσουν προκαταβολικά απαραιτήτως για να μου υπογράψουν τον έλεγχο των αρχιτεκτονικών? Oχι , θα στο βαλει ως παρατηρηση προ τελικης υπογραφης. Η δικη μου αποψη ειναι οτι εφοσον χρειαζεται ΕΠΑΕ , παντα η πραξη γκαραζ μετα , ακομα και αν προκειται για υπαιθρια θεση.
Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Όχι, πρόκειται για εκτός σχεδίου στην Εύβοια. Απ' ότι ξέρω δεν πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ
e-e-k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 συμφωνα με την νομοθεσια οι στεγασμενοι χωροι γκαραζ των κατοικιων σε περιοχη δομησης εκτος σχεδιου δεν προσμετρωνται στη δομηση, αλλα μονο στην καλυψη και στον συντελεστη ογκου ....................... το ερωτημα ομως ειναι αν σε εκτος σχεδιου δομηση εχουμε οχι μια αλλα π.χ. δυο κατοικιες των 100 τ.μ. η καθε μια, επιτρεπεται να εχουμε αντιστοιχα και δυο ξεχωριστους στεγασμενους χωρους γκαραζ των κατοκιων - ας πουμε 25 τ.μ. ο καθε ενας ;;;;;;;; (εφοσον παντα δεν εχουμε υπερβει την καλυψη και τον συντελεστη ογκου - και φυσικα χωρις διασπαση των κτιριων αλλα να ειναι κολλημενα μεταξυ τους) Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, ss_sk
ss_sk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Επιτρέπεται (εφόσον ισχύουν τα της παρένθεσης - όμως τα γκαράζ μπορούν να είναι και χωριστοί όγκοι).
e-e-k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 αλλος κανεις δεν θα ενδιαφερθει να απαντησει - προς επιβεβαιωση ;;;;;
mariamega Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Αν κάποιος δαιφωνούσε θα υπήρχαν ενστάσεις.Οπότε καταλαβαίνεις ότι συμφωνούμε με τον ss_sk
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 μήπως προσβάλλεις αυτόν που ήδη απάντησε και μάλιστα άμεσα;;;; μήπως δεν είπες ούτε ένα ευχαριστώ;;; μήπως θες και εσύ να απαντήσεις σε κάποια ερώτηση του forum;;;;;
e-e-k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 πραγματικα ενα μεγαλο ευχαριστω - και κυριως στον ss sk που οντως απαντησε αμεσα ................. απλα το συγκεκριμενο ερωτημα μου προξενουσε πολλη μεγαλη απορεια και για αυτο ζητησα επιβεβαιωση .................
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 σύμφωνοι,αλλά όλοι όσοι ρωτούν έχουν μεγάλ απορία & επειδή μιλάμε μέσω μηνυμάτων που είναι πιο απρόσωπα καλό θα ήταν να είμαστε όλοι μας προσεκτικοί για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις
ss_sk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2008 Εγώ πάντως δεν παρεξηγήθηκα (έχω σοβαρότερα πράγματα να με τσατίζουν!). Στην πολεοδομία Κυκλάδων μου το έχουν περάσει πάμπολλες φορές οπότε είναι ''δοκιμασμένο''.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα