OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Καλησπέρα! Σε ζαχαροπλαστείο, μπορεί η λάντζα ή το παρασκευαστήριο ή μέρος αυτών να βρίσκεται σε χώρο χαρακτηρισμένο ως "βοηθητικής χρήσης" (όχι σε υπόγειο) με ελέυθερο ύψος 2,30μ;Έχω υπόλοιπο δόμησης αλλά το ύψος δε φτάνει για "κύρια χρήση". Ευχαριστώ
nisorvani Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2011 ΦΕΚ 526Β/1983 Άρθρο 17 Μήπως είσαι σε καμία από τις εξαιρέσεις που αναφέρει? Ειδικά στο παρασκευαστήριο δεν θα παραμένουν άτομα τουλάχιστον 2 ώρες το 24ωρο?
nikoskourtis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2011 Απ τη στιγμη που δεν ειναι υπογειος ο χωρος λογικα εχει μετρησει στο Σ.Δ. οποτε δεν τιθεται θεμα Σ.Δ. Να υποθεσω οτι ειναι χαρακτηρισμενος ως αποθηκη; Κοιτα στις υγειονομικες διαταξεις και θα βρεις τι ακριβως μπορεις να βαλεις στο χωρο αυτο.
OLINAPAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Το θέμα είναι ποιες εργασίες του ζαχαροπλαστείου επιτρέπεται να γίνονται σε βοηθητικούς χώρους. Παρασκευαστήριο όχι, αλλά λάντζα μπορεί; Οι χώροι που αναφέρω είναι πατάρι 2,30 ύψος και με βολεύει να βάλω εκεί τη λάντζα, για να έχω περισσότερο χώρο κύριας χρήσης για καθίσματα κάτω. Επίσης το κτίριο είναι με το ΓΟΚ του 73 αλλά για αυτά τα κτίρια έχει εξαιρέσεις για υπόγεια και όχι πατάρια. Κανείς που να του έχει τύχει κάτι παρόμοιο;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα