ARS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Γεια σας συνάδελφοι...επειδή το κτηματολόγιο δεν έχει ακουστεί πολύ εδώ μέσα ας κάνω μια ερώτηση... Όποιος έχει ασχολιθεί πόσο περίπου πέρνει για ένα τοπογραφικό το οποίο χρησιμοποιείται για την διόρθωση ορίων οικοπέδου/ων? Εννοείται πως είναι εξαρτημένο σε ΕΓΣΑ και είναι πλήρες...Εγώ είναι στην περιοχή της Χαλκίδας και έχου ακούσει κ τρελές για την γνώμη μου τιμές(ελάχιστες) όπως 200 ευρώ για 400μ2 οικόπεδο...μα είναι δυνατόν? ενώ για δασαρχείο ζητάνε 400? και βέβαιο το τοπογραφικό για διόρθωση ορίων στο κτηματολόγιο έχει περισσότερη δουλειά και μέχρι να βρεθούν κ να συμφωνήσουν κ οι όμοροι μπορεί να πάρει και εβδομέδες να πληρωθείς.... κάποια γνώμη????
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2008 από συνάδελφο άκουσα για 350μ2 ----> 900€ καθαρά. Περιοχή Γλυκά Νερά. Βέβαια σήμερα σε μια ταβέρνα ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι για αλλαγή χρήσης του χώρου της ταβέρνας έδωσε 30.000€ στον μηχανικό και δικηγόρο !! Άσχετο .....αλλά......
panos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 για 350μ2 ----> 900€ καθαρά not bad! ναι ars στη Χαλκίδα και γενικά στην επαρχία οι τιμές είναι πολύ χαμηλές.
mariamega Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 ναι στην επαρχία τόσο παίρνουμε..γύρω στα 800
ARS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Και ρωτάω εγώ... τι πρεπει να γίνει με τους συνάδελφους ή καλύτερα τον συνάδελφο που πέρνει 200ευρώ για διόρθωση την στιγμή που η κανονικλη τιμή είναι πάνω από 500????και σε όλους τους υπόλιπους έχει δημιουργίσει πρόβλημα????
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2008 τι να κάνεις ? απλά του λες ότι είναι αντιδεοντολογικό και μλκια ....ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ. Δεν φταίει ο θύτης όταν δεν υπάρχει στιβαρό θεσμικό πλαίσιο !!
axoul Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 εγω πάντως θα έλεγα από 1500-2000€
Irini Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Τρια χρόνια μετά...έχει αλλάξει κάτι στις τιμές για διορθωσηγεωμετρικων στοιχειων?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα