dklap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Γνωρίζει κάποιος τα αρνητικά και θετικά αυτού του συστήματος. Πόσο ανθεκτικός θα είναι ο τοίχος που θα προκύψει? Τα σημεία που ενώνονται με την κολόνα παρουσιάζουν θερμογέφυρες? Εκτός από την θερμομόνωση προσφέρει και ηχομόνωση? :roll:
Leon T Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 http://www.ecobest.com.cy/greek/faq.html
dklap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2011 Φιλέ Λεον τα έχω διαβάσει αυτά. Το θέμα μου είναι στην πράξη τι γίνεται. Λίγο "ευαίσθητος' μου φαίνεται ο τοίχος που θα προκύψει(Αναφέρομαι με την πολυστερίνη στο μέσο)
vti-chris Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 (edited) Υπάρχει κάτι νεότερο πάνω σε αυτό το θέμα?? Ενδέχεται να το χρησιμοποιήσω στην οικία μου με το μόνο πρόβλημα ότι οι κολώνες είναι 30άρες και αυτό βγαίνει με μέγιστο τα 30εκ. Σκεύτομαι 2 λύσεις: 1. να το βάλω ακριβώς πρόσωπο με τις κολώνες και να βάλω θερμομονωτικό σοβά μέσα και έξω στις κολώνες 2. να το βγάλω προς τα έξω 2 εκατοστά και να βάλω 2 εκ. του ίδιου υλικού στην κολώνα με σοβά 2εκ. και από μέσα μόνο σοβά 1εκ. στις κολώνες και 3 στο ecobest. Edited Μάιος 17 , 2013 by vti-chris
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα