cpt1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 φύλλο ελέγχου δεν υπάρχει άδεια πουθενα έχει 5 ορόφους και ισόγειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 (edited) Αφού δεν έχεις χαρτιά στα χέρια σου πως θα κάνεις υπολογσμό του ηgen χωρίς φύλλο ? Πότε χτίστηκε το κτήριο για να δείς που θα το κατατάξεις ? Τέλος πάντων... εγω υπολογίζω για το star6 στη ταμπέλα Για ΠΕΑ πρόκειται ? Edited Νοέμβριος 30 , 2013 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 κατασκευάστηκε το 1978 περίπου ναι για ΠΕΑ και έχω καταμπερδευτεί!!!! τι θα μου πρότεινες να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Αφού είναι προ του 83' (δεν καταχωρείται η άδεια) πάρε πληροφορίες από ιδιοκτήτη για έτος κατασκευής.. Για το φ.ε, δες μήπως μπορεί να γίνει κάποια καυσανάλυση σύντομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpt1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 (edited) το έτος κατασκευής ειναι το 1978 ειναι δύσκολο να γίνει σύντομα καυσανάλυση.... πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp. Edited Νοέμβριος 30 , 2013 by hkamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Σ' αυτές τις περιπτώσεις ζητάω επίμωνα φύλλο ελέγχου, όταν δεν μου το παρέχουν χάνω τη δουλειά και πάνε σε άλλον που το κάνουν χωρίς αυτό... Τι θα σου πρότεινα...να ζητήσεις το φύλλο για να πάρεις το βαθμό απόδοσης του λέβητα, άλλωστε αυτό προβλέπεται απο τη διαδικασία της ΤΟΤΕΕ 1, τώρα αν σου το δώσουν καλώς αν όχι ...τι να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Για το θέμα το λέβητα είναι πλέον στο χέρι σου αν θα προχωρήσεις (κανονικά βάση ΤΟΤΕΕ δεν γίνεται) και πως θα αντιμετωπίσεις.....Με καταλαβαίνεις πιστεύω... Ακριβώς την ίδια απάντηση έλαβα και στα σεμινάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Αφού είναι προ του 83' (δεν καταχωρείται η άδεια) πάρε πληροφορίες από ιδιοκτήτη για έτος κατασκευής.. Αυτό που γράφεις ikare13 είναι αλήθεια, αλλα ο επιθεωρητής πρέπει να έχει ένα χαρτί στα χέρια του που να δείχνει τη νομιμότητα του κτηρίου (πέρα απο τις αυθαιρεσίες που ενδεχομένως να έχουν κάνει), δηλαδή οτι υφίσταται νόμιμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 @cpt1, αφού επαναλάβω κι εγώ, όσα είπαν οι συνάδελφοι, ότι είναι απαραίτητο το φύλλο ελέγχου καυσαερίων, αυτό που βλέπω από την φωτογραφία του post #9, είναι ότι ο λέβητας κατασκευάστηκε τον 6/1997 και κατά πάσα πιθανότητα είναι χυτισίδηρος, οπότε από το μήκος του μπορείς να βρεις ποια είναι η ονομαστική του ισχύς, αν βρεις τα εγχειρίδια του μοντέλου. Αυτά τα star 5, 6, ..., 11, έχουν να κάνουν με το πόσα κομμάτια αποτελούν το λέβητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaskouk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2013 Φιλε cpt1, στη φωτογραφία φαινονται τα στοιχεια απο ολους τους λεβητες της σειρας STAR. Δηλ.τον STAR 5, STAR 6, κλπ ως 11. Εσύ ποιον έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα