akaliak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2017 Ναι, κατά το ποσοστό που πρέπει να συνεισφέρει στη θέρμανση του κτηρίου.
Roukat Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2018 (edited) Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας...! Λοιπόν έχω σε μία διπλοκατοικία το σύστημα λέβητα καυστήρα που φαίνεται στις φωτογραφίες (δεν είναι και πολύ καλές φωτογραφίες...αλλά...). Έψαξα στο ιντερνετ και βρήκα κάποιες πληροφορίες για τον καυστήρα ECOFLAM MINOR 1 (από 20 ως38kw) αλλά και πάλι δε μπορώ να ξέρω για ποια είναι η ονομαστική ισχύς του λέβητα, καθώς δεν έχω φύλλο ελέγχου ούτε και πήρα φώτο από το λέβητα.....Αν πάρω προσεγγιστικά γύρω στα 35 kw θα είναι πολύ λάθος? Κάποια συμβουλή? (δεν επισκέφθηκα τη μέρα της επιθεώρησης το λέβητα γιατί ήταν κλειδωμένη η πόρτα κ μου έστειλε ο ιδιοκτήτης εκ των υστέρων φωτογραφία) Edited Ιανουάριος 24 , 2018 by Roukat
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2018 Το πόσο λάθος θα βγεί η κατηγορία του ΠΕΑ μπορείς εύκολα να το βρείς παίζοντας στο computer σου με τις ακραίες τιμές. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι σε ενδεχόμενο (σπάνιο αλλά όχι απίθανο) έλεγχο θα βρεθείς εκτεθειμένος.....
ilgi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 (edited) Καλησπέρα συνάδελφοι,Σε μια πολυκατοικία ισογειο( κατάστημα),α,β,γ όροφος κάνω ΠΕΑ για διαμέρισμα α οροφου. Ο κάθε όροφος έχει 2 διαμερίσματα. Το σύσημά μου πρέπει να ναι μονοσωλήνιο (λέβητας με 1 σωλήνα προσαγωγής και μία επιστροφής). Στον α οροφο συναντησα συλλεκτη με 2 ηλεκτροβανες. Η ερώτηση μου είναι τι ισχύ δικτύου διανομης θα βάλω? Πόσοι είναι οι κλάδοι μου? Αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Ευχαριστώ πολύ. Edited Ιανουάριος 31 , 2018 by ilgi
akaliak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Εφόσον υπάρχει μία στήλη θα βάλεις σαν ισχύ δικτύου ολή την ισχυ του λέβητα πολλάπλασιασμένη με συντελστή υπερδιαστασιολόγησης (ng1) αν δεν είναι 1 και συντελεστή κατάστασης λέβητα (ng2) αν δεν είναι 1. 1
ilgi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για την συντομη απαντηση. Οπότε είναι ξεκαθαρο για σενα απο τις φωτο οτι προκειται για μια στηλη. Μήπως ξερεις αν ειναι σωστο να βαλω κατηγορια αυτοματισμου Γ εφοσον εχω αυτονομη θερμανση στι διαμεισμα μου?
janus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2018 Καλησπέρα. Για να βάλεις κατηγορία αυτοματισμών Γ θα πρέπει να υπάρχει και σύστημα θερμοκρασιακής αντιστάθμισης. Η αυτονομία είναι απλά το πρώτο από τα 3 βασικά κριτήρια επιλογής της κατηγορίας Γ.
Architect90 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 Καλησπερα! Στο ΕΠΑ στην επιλογη ψυξης... τα κλιματιστικα ειναι της κατηγοριας αεροψυκτος ψυξη?
IoanSiou Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2019 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2019 Καλησπέρα, Θέλω να ρωτήσω το εξής: Ποιος θεωρείται "συνήθης λέβητας" ;; Και αντίστοιχα, όταν λέμε "λέβητας χωρίς στοιχεία" τι εννοούμε;; Ότι δεν έχει καν καρτελάκι πάνω (του κατασκευαστή) για να δω την ονομαστική ισχύ του ή ότι δεν έχει φύλλο συντήρησης; Ευχαριστώ
teo_z Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2019 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2019 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ποια ισχύ χρησιμοποιώ για το λέβητα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα