Giannis31 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2021 1 ώρα πριν, dimitris GM said: εχεις προθεσμια 8 ημερων για σφραγιση υπαρχουν διαταξεις αναστολης "ληξης" λογω σεισμων/κοβιντ κλπ. δξ αν περιλαμβανεσαι σε αυτες. Στην πραξη, την επιταγη οφειλει να σου την πληρωσει ο δικος σου πελατης και αυτος να ασκησει τα δικαιωματα του εναντι του εκδοτη. Σφραγίζοντας μια επιταγή η οποια δεν έχει χρήματα,ο κάτοχος της πως διασφαλίζει τα χρήματα του?(που αναφέρετε στο πρώτο ποστ) Εγώ δεν περιλαμβάνομε στις επιχειρήσεις με αναστολή-ώστε να το "εκμεταλλευτώ" ,και τα χρήματα πρέπει να μπουν αμμεσα γιατί μερικές μέρες μετά έχουμε έκδοση δικες μας. Εγώ τώρα έχω την επιταγή στα χερια μου. Σαν πρωτη κίνηση παίρνω τον πελάτη μου ,και αυτός ενημερώνει τον εκδοτη. Εάν αυτός δεν τα βάζει,ή δεν έχει να τα βάλει,οπως λες απαιτείς και έχεις το δικαίωμα να στη πληρώσει ο πελάτης σου? Θέλω να πω είναι υποχρεωμένος κανονικά ,ή του το ζητάς σαν εξυπηρέτηση,και είναι στο φιλότιμο του. Υ.Γ. το λέω γιατί υπάρχει άψογη συνεργασία ,και δεν θέλω να "κλονιστεί" η σχέση με τον πελάτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2021 (edited) ευθύνη για την πληρωμή έχει αυτός που σε πληρώνει. Όταν η πληρωμή γίνεται με επιταγή τρίτου δεν σε ενδιαφέρει εσένα αν η επιταγή είναι ακάλυπτη. Το πρόβλημα είναι του πελάτη σου. Σωστό όμως είναι να συνεννοηθείς πρώτα αν θέλει να τη σφραγίσεις ή όχι. Edited Απρίλιος 10 , 2021 by maneni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis31 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2021 Με το σφράγισμα δεν έχω καταλάβει τι γίνετε. Δηλαδή αν τι σφραγίσεις τι αλλάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2021 (edited) On 10/4/2021 at 2:41 ΜΜ, Giannis31 said: Με το σφράγισμα δεν έχω καταλάβει τι γίνετε. Δηλαδή αν τι σφραγίσεις τι αλλάζει? τιποτα , ετσι κ αλλιώς έχει αποποινικοποιηθει , η τελευταία υπογραφή την πληρώνει , ο εκδότης μαυρίζει για το τραπεζικό σύστημα..... περισοτερα στοιχεια απο αυτον @dimitris GM Edited Απρίλιος 11 , 2021 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα