woody_alex Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 πως γινεται να στεγανοποιησεις το υπογειο οταν δε μπορεις να σκαψεις εξω απο την οικοδομικη γραμμη ?
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Με την τοποθέτηση μονωτικων στην εσωτερική πλευρά των τοιχοιων και δεδομένου ότι δεν θα έχεις σωβατισει ακόμα Όλες οι εταιρίες μονωσεων έχουν να σου προτείνουν τέτοιου είδους μονωσεις Χάρης
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Eιναι λαθος η αντιμετωπιση αυτη... Για διαφορους λογους... woody_alex Μιλας για υφισταμενο υπογειο ή για νεο???
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 θεώρησα δεδομένο ότι το τοιχείο - τα τοιχεία έχουν ήδη αποπερατωθεί. σε αυτήν την περίπτωση η εσωτερική μόνωση είναι η μόνη λύση. σε διαφορετική περίπτωση ( αφού μας ενημερώσει woody_alex) η αντιμετώπιση είναι άλλη και αφορά στην κατασκευή του τοιχείου - προφανώς με την κατασκευή μονόπλευρων τοιχείων. terry το σχόλιο σου είναι σωστό στην δική μου 1η απάντηση. το λάθος είναι δικό μου χάρης
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 σε αυτήν την περίπτωση η εσωτερική μόνωση είναι η μόνη λύση. Υπαρχουν λυσεις.. Η εσωτερικη μονωση δεν ειναι λυση.... Ας μας περιγραψει πρωτα ο συναδελφος την κατασταση και το συζηταμε...
woody_alex Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2011 εχει κατατεθει αλλα δε εχει βγει η αδεια ακομα δε μπορεις να σκαψεις ενα μετρο παραπανω στις 3 πλευρες ωστε να ξεκαλουπωσεις και μετα να βαλεις στεγανωτικο εξωτερικα
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2011 Γτ δεν μπορεις να σκαψεις στην πρασια???? Υπαρχουν και τα crystal growth system ... Στεγανοποιηση στη μαζα του σκυροδεματος..
harristheo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2011 Υπαρχουν λυσεις..Η εσωτερικη μονωση δεν ειναι λυση.... Ας μας περιγραψει πρωτα ο συναδελφος την κατασταση και το συζηταμε... terry το σχόλιο σου είναι σωστό στην δική μου 1η απάντηση. το λάθος είναι δικό μου το έγραψα άλωστε υπάρχει περίπτωση η Ο.Γ να συμπίπτει με την Ρ.Γ. επομένως δεν μπορεί να σκάψει περαν αυτης. όπως αναφέρεις η στεγανωποιηση στη μαζα του σκυροδεματος.. είναι μια λύση και μάλιστα πολύ απλή στην δημιουργία της χάρης
ducatista Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 αμα εχουν πεσει καλα τα μπετα (δηλαδη με καλο δονισμα) και δεν εχουν ρωγμες τα τοιχεια δεν θα εχεις προβλημα. το εχω δοκιμασμενο , μην βαλεις τιποτα ,ειναι πεταμενα χρηματα. εκτος αν εισαι κοντα σε θαλασσα η εχεις κανα βοθρο εκει κοντα.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 ποτε δεν είσαι σίγουρος σε βάθος χρόνου!!!. Οι ρωγμές μπορούν να εμφανιστούν ακόμα και μετά απο πολλά χρόνια.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα