Fade2Black Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Α ναι, αυτό εννοείται! Εμένα μου έχει τύχει ο πρώτος επιθεωρητής να μην έχει βάλει τον ΜΘΧ στα συνολικά (ούτε καν τον είχε περιγράψει, αλλά τέλος πάντων) και για να μην μπλέξω τα μπούτια μου με το ποσό που εγκρίθηκε, δεν τον έβαλα ούτε εγώ στα συνολικά του δεύτερου ΠΕΑ, ενώ τον είχα περιγράψει. Ναι, ακριβως Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
olgamich Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 (edited) Καλημέρα σας, πληρώνουμε εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ για τα ΠΕΑ? Ευχαριστώ. Edited Μάρτιος 6 , 2014 by olgamich
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Μεγάλο 'θέμα' και υπάρχει αντίστοιχο μεγάλο θέμα στο οποίο συζητείται.
skaros Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Βρε εδω σου επιδοτουν ακομα και το μπαζωμα σε μονοκατοικια που το περιγραφεις ως ΜΘΧ Το κανονικο υπογειο δε θα σου επιδοτησουν? 375+ΦΠΑ για καθε ΠΕΑ σου επιδοτουν Not bad, καλοφαγωτα Για μια μονοκατοικία δηλαδή που έχω με μπάζωμα 43 cm πάχους, θα βάλω και τα τετραγωνικά του μπαζώματος στην αμοιβή μου; Αυτό εξασφαλίζεται από κάπου ή είναι στο χέρι του εκάστοτε ελεγκτή να κόψει τον φάκελο;
dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Για μια μονοκατοικία δηλαδή που έχω με μπάζωμα 43 cm πάχους, θα βάλω και τα τετραγωνικά του μπαζώματος στην αμοιβή μου; Αυτό εξασφαλίζεται από κάπου ή είναι στο χέρι του εκάστοτε ελεγκτή να κόψει τον φάκελο; Το υπερυψωμένο μπάζωμα δεν λαβάνεται υπόψη στα τμ του κτηρίου. Αν έχεις όμως σε κάποιο τμήμα του δαπέδου απο κάτω υπόγειο, τότε προσμετράνε τα τμ του υπογείου στα ΣΥΝΟΛΙΚΑ μέτρα του κτηρίου (εν προκειμένω της μονοκατοικίας) αλλά όχι στη ΘΕΡΜΙΚΗ ΖΩΝΗ.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 Απο προσωπικη εμπειρια να σας πω Ειχα μονοκατοικια υπερυψωμενη που το μπαζωμα μελεταται ως ΜΘΧ και το εβαλα κανονικα στο ΜΘΧ και στη συνολικη επιφανεια. Παρολο που εκοψα την 1η αποδειξη μονο για τον κυριως χωρο της μονοκατοικιας, μου επιδοτηθηκε ολο το εμβαδον, καθοτι το μελετησα κανονικα. Προσωπικα σε συμβουλευω να το βαλεις. Θα επιδοτηθει.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Καλημέρα, μία ερώτηση υπενθύμιση. Για μία κατοικία 50 τμ που θέλει να μπει στο εξοικονομώ, για το 1ο ΠΕΑ κόβω 150 ευρώ απόδειξη και όχι 100 (50*2) σωστά; Από ότι θυμάμαι επιδοτούνται και τα 150 από το πρόγραμμα έτσι;
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2014 ο σύμβουλος έργου , για μία μονοκατοικία κόβουμε 250Ε +ΦΠΑ 57.50=307.50Ε? ή 250 τελικό με το ΦΠΑ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα