dkokovas85 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Καλησπέρα σε όλους, είμαι αρκετά νέος στο επάγγελμα και έχω να κάνω μια μάλλον απλή ερώτηση (ίσως και χαζή). Για να είναι ένα αγροτεμάχιο (ΕΚΤΟΣ σχεδίου) άρτιο και οικοδομήσιμο πρέπει και τα όμορά του να είναι άρτια και οικοδομήσιμα (όπως συμβαίνει με τα οικόπεδα εντός σχεδίου) ; Αν δεν το έθεσα καλά η απορία μου είναι αν οικοδομείται το αγροτεμάχιο μόνο όταν είναι και όλα τα ομορά του οικοδομήσιμα. Ξέρω ότι αυτό συμβαίνει εντός σχεδίου με κάποιο μη άρτιο όμορο και χρειάζεται τακτοποίηση κτλ. Εκτός σχεδίου ισχύει κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ για τυχόν απάντηση.
georg coco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2011 dkokovas85 Καλώς ήλθες στην παρέα... Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τα εκτός σχεδίου αγροτεμάχια...
nbr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Θα διαβάσεις το Π.Δ. 24.5.85 (ΦΕΚ 270Δ '/1985). που αφορά στην εκτός σχεδίου δόμιση και θα λύσεις, σε πρώτη φάση, πολλες απο τις απορίες σου. Η απάντηση του georg coco είναι σωστή.
dkokovas85 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2011 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, τόσο για την απάντηση σας όσο και για τις συμβουλές σας. Χαίρομαι που είχα καταλάβει καλά, ότι δεν πρέπει να ελέγχω την αρτιότητα και την οικοδομησιμότητα και των όμορων, όταν πρόκειται για εκτός σχεδίου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα