Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λογικό να μην υπάρχουν ημιυπαίθριοι αφού θεσπίστικαν για πρώτη φορά με τον ΓΟΚ του '85.

Επίσης είναι απόλυτα λογικό να περιλαμβάνει στην δόμηση του κοινόχρηστους χώρους της σκάλας, γιατί να μην τους υπολογίσει; εκτός αν η σκάλα είναι υπαίθρια.

Επίσης χιλιοστά σε πυλωτή δεν μπορείς να δώσεις.

Δημοσιεύτηκε

δικιο εχεις δεν το συνταξα καλα το ποβλημα ειναι οτι υπαρχει ενα ισογειο το οποιο στην αρχικη αδεια χαρακτηριζεται ως ισογειο αλλα σην αδεια προσθηκης ως πιλοτη και το οποιο δεν χει ριζοντια ιδιοκτησια και θελει να βγαλει αυτο ειναι και ρωταω ανα παω σαν μηχανικος και του κανω μιααπλη απουπωση ολου του κτηριου και βγαζοντας του και εναν ινακα κοινοχρηστων θα εχω προβλημα??

Δημοσιεύτηκε

Γιατί δεν κάνεις αλλαγή χρήσης του ισογείου από πυλωτή σε κλειστό χώρο στάθμευσης, ο οποίος θα είναι δεσμευμένος χώρου με συμβολαιογραφική πράξη? έτσι δεν θα σου μετρήσει στην δόμηση και θα έχει χιλιοστά

Δημοσιεύτηκε

καλη η σκεψη αλλα εχω καποιες αμφιβολιες!

1.η πιλοτη ηδη εχει γινει διαμερισμα

2.η πιλοτη δικαιουται να κλειστει το 50% το υπολοιπο πρεπει να ειναι ανοιχτο σωστα?

και μετα αν το κανω λες οι κλειστες θεσεις σταθμευσης να τις κανει ο ιδιοκτητης οτι θελει οποτε εχω και εγω το κεφαλι μου ησυχο αυτο με συμβουλευεις?

ευχαριστω πολυ

Δημοσιεύτηκε

Τελικά οι πελάτες θα αποσυρθούν από την ιδέα νομιμοποίησης (αν δεν υπάρχει καταγγελία). Και στην καλύτερη περίπτωση θα λένε λόγια για την ανικανότητα του μηχανικού.

Τώρα το είδα.

Υπάρχει όμως κάτι που δεν το ξέρουν.

Αν εξαιρεθείς πρέπει μέσα σε 2 μήνες να καταθέσεις φάκελο νομιμοποίησης αλλιώς πέταξε δια παντός το πουλάκι.

Αν θες μην νομιμοποιείς......μετά δεν μπορείς ποτέ των ποτών.

Δημοσιεύτηκε
2.η πιλοτη δικαιουται να κλειστει το 50% το υπολοιπο πρεπει να ειναι ανοιχτο σωστα?

Αυτό που ισχύει είναι οτι αν κλείσεις μέχρι το 50% της πυλωτής τότε η είσοδος-κλιμακοστάσιο στο ισόγειο δε μετρούν στη δόμηση.

Αν το μετρήσεις μπορείς να κλείσεις περισσότερο.

Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει όμως κάτι που δεν το ξέρουν.

Αν εξαιρεθείς πρέπει μέσα σε 2 μήνες να καταθέσεις φάκελο νομιμοποίησης αλλιώς πέταξε δια παντός το πουλάκι.

Αν θες μην νομιμοποιείς......μετά δεν μπορείς ποτέ των ποτών.

Εξήγησε σε παρακαλώ αυτό που λες που στηρίζεται, γιατί ούτε εγώ το ξέρω.

Δημοσιεύτηκε

Και μου το είπαν και κάπου το έχω διαβάσει. Ίσως στον 1512/85

Από την εξαίρεση μετράς έως 2 μήνες για νομιμοποίηση.

Εξαιρέθηκες στις 12-10-07...............έως 12-12-07 πρέπει να καταθέσεις φάκελο νομιμοποίησης.

Αλλιώς χάνεις το δικαίωμα της νομιμοποίησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.