Manolis gon Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2011 Αυτή η παράβαση πάει με αναλυτικό οπότε δεν ενδιαφέρει πόσο περνάει στα 3μ.
pardamaskou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 επειδή από τις προηγούμενες απαντήσεις δεν πολυκατάλαβα τι τελικά ισχύει στην περίπτωσή μου, μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς? Προσθήκη κατ'επέκταση 80μ2 σε ισόγειο κατοικία 120 μ2 εκτός σχεδίου. Μέγιστη κάλυψη =200μ2, κ με την προσθήκη σχεδόν την εξαντλώ. Ο Π/Χ είναι 1) = μέγιστη επιτρεπόμενη =200μ2? 2) = διαφορά επιτρεπόμενης-υλοποιημένης-πραγματοποιούμενης= 200-120-80 = καθόλου? 3) = διαφορά επιτρεπόμενης-υλοποιημένης= 200-120 = 80? ευχαριστώ εκ των προτέρων
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Σαν εμβαδό ΠΧ για τις αμοιβές βάζουμε το μικρότερο των α) Μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη. β) Πραγματικός ακάλυπτος χώρος. Αλλά αφού έχεις προσθήκη δεν έχει αμοιβή περιβάλλοντος χώρου αφού αυτός είναι διαμορφωμένος...
pardamaskou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 σ'ευχαριστώ Φαέθων, ελπίζω να έχει την ίδια άποψη κ ο φορολογικός!
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Δεν είναι θέμα φορολογικού , το λέει εγκύκλιος 11/90 6. Αμοιβή για την διαμόρφωση ακαλύπτου χώρου δεν απαιτείται όταν πρόκειται για προσθήκη σε νόμιμο υφιστάμενο κτίσμα.
pardamaskou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 σ'ευχαριστώ Manolis. οι συμβουλές σας μάς (=τα ψάρια) είναι πραγματικά πολύτιμες
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 (edited) για την κατασκευή ισόγειας κατοικίας εντός οικισμου<2000, ο ιδιοκτήτης θέλει να αφήσει τον περιβάλλοντα χώρο όπως είναι χωρίς να τον διαμορφώσει καθόλου. Να μείνει όλος ακάλυπτος με χώμα όπως είναι τώρα το οικόπεδο. Εγω όμως είμαι υποχρεωμένος να παρουσιασω μελετη περιβ. χώρου. Θα γράψω αδιαμόρφωτο πάνω στο σχέδιο ή αυτό παραπέμπει αλλού και θα μου δημιουργήσει προβλήματα? Να το αφήσω στο σχέδιο όπως είναι στην πραγματικότητα με μερικά δενδρα ? μου φαίνεται περίεργο να κάνω μια μελέτη που ουσιαστικά δεν κάνω τίποτα. η μπαζωμένη σκάλα της μπαζωμένης βεράντας της κατοικιας μπορεί να είναι εντός της απόστασης ασφαλείας από επαρχιακή οδο? Edited Οκτώβριος 5 , 2012 by Paul_Mix
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Όταν έχουμε πληρωθεί την αμοιβή μελέτης περιβάλλοντα χώρου και μετά κάνουμε αναθεώρηση άδειας ως προς την θέση του κτιρίου, θα πρέπει να πληρωθούμε με ποσοστο αναθεώρησης και πάλι για την μελετη περιβάλλοντα χώρου ή μπορούμε να αφήσουμε εκτός ποσοστου αναθεώρησης τον περιβ. χώρο?
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Η αναθεώρηση αφορά τις μελέτες που αναθεωρούνται...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Συνηθως δεν "χρεωνει" η πολεοδομια αμοιβη για περιβαλλον χωρο, σε τετοια περιπτωση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα