madmak Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2011 Γειά σας και Χρόνια Πολλά . Θέλω σε εξωτερικό τοίχο που έχει εμφανίσει τριχοειδείς ρωγμές να τις ανοίξω λίγο παραπάνω (3-4 χιλιοστά) , να τις στοκάρω και να τις ασταρώσω προκειμένου να ξαναβάψω τον τοίχο . Η ερώτησή μου είναι : Τί είδους στόκο να χρησιμοποιήσω και τί είδους αστάρι ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω .
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Τριχοειδής? δηλαδή μέγεθος? Εαν είναι κάτω απο 0.4 χιλ. Δεν χρειάζεται. Απλά βάζεις βαφή με δυνατότητα γεφύρωσης.
madmak Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Τριχοειδής? δηλαδή μέγεθος? Εαν είναι κάτω απο 0.4 χιλ. Δεν χρειάζεται. Απλά βάζεις βαφή με δυνατότητα γεφύρωσης. Συγνωμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά δεν είχα ιντερνετ για πολλές μέρες... Είναι πάνω απο χιλιοστό οπότε θα στοκάρω...
harristheo Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Γειά σας και Χρόνια Πολλά . Θέλω σε εξωτερικό τοίχο που έχει εμφανίσει τριχοειδείς ρωγμές να τις ανοίξω λίγο παραπάνω (3-4 χιλιοστά) , να τις στοκάρω και να τις ασταρώσω προκειμένου να ξαναβάψω τον τοίχο . Η ερώτησή μου είναι : Τί είδους στόκο να χρησιμοποιήσω και τί είδους αστάρι ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρω . που ακριβώς έχει εμφανίσει τις ρωγμές? στα σφηνώματα των τούβλων με το δοκάρι? στα σενάζια? αλλού? καινούργια οικοδομή? Χάρης
madmak Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Είναι 4 ετών και τις εμφάνισε από τον 2ο χρόνο .Ίσως επειδή βάψαμε αμέσως με το που τελειώσανε τα σοβατίσματα - δεν αφήσαμε καθόλου χρόνο να στεγνώσει. Οι ρωγμές είναι και κάθετες και οριζόντιες . Υπάρχει και μια μεγάλη στην ένωση της πλάκας της ταράτσας με το τούβλο .
madmak Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Υπάρχει εξωτερική θερμομονωση? Υπάρχει dow ανάμεσα στα τούβλα και στην έξωτερική πλευρά των τοιχείων .
madmak Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Σε μια συζήτηση που έκανα με ένα γείτονα , μου είπε να ασταρώσω με αστάρι μετάλλου , αφού στοκάρω (με στόκο γνωστής γερμανικής εταιρείας) και μόνο στα επίμαχα σημεία . Συμφωνείτε ;
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Αστάρι μετάλλου στο σοβά δεν έχω ξανακούσει. Δεν θα υπάρχει διαπνοή και θα τρελαθείτε στην υγρασία.
Recommended Posts