Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μέτρα ασφαλείας για τη μέτρηση διαστάσεων κεραμοσκεπών


Recommended Posts

Πολυ καλη ερωτηση φιλος. Βασικα γλυτωνεις χρονο και κοπο κερδιζοντας παραλληλα σε ακριβεια μετρησεων με ενα αποστασιομετρο laser (προσοχη, μακρυα απο αυτα με υπερηχους). Μολις πριν λιγο καιρο πηρα ενα της bosch και σώθηκα :)

 

Εχεις μεγαλο δικιο για την ασφαλεια μας σε περιπτωση που πρεπει να ανεβουμε αναγκαστικα και προσωπικα αν και ειμαι καπως μαθημενος και δεν φοβαμαι, προσεχω παρα πολυ που παταω. Λοιπον, η σκεπη δεν πρεπει να ειναι καθολου υγρη, να μην βρεχει, να μην φυσαει κ να μην ειναι σκοτάδι. Επιπλεον προσεχουμε τα σπασμενα κεραμιδια, αν υπαρχουν τετοια, και δεν βαδιζουμε στις ακρες της σκεπης. Τα αντιολισθητικα παπουτσια επισης αυξανουν κατα πολυ την ασφαλεια.

Link to comment
Share on other sites

το θέμα είναι δυστυχώς οτι το laser χρειάζεται και καποιον άλλο να βρίσκεται εκει ή κάνω λάθος???

το αντίθετο φίλε μου...αν ομως εχεις και δευτερο ατομο μπορει να σε βοηθησει στο να σημειωνει τις μετρησεις που θα κανετε κ θα τελειωσεις ετσι σε χρονο dt ;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.