k11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Καλησπέρα σας έχω το εξής ερώτημα μένω σε μια μονοκατοικία κατασκευής του 1930 το ένα τμήμα και του 1950 το άλλο το παλαιότερο κομμάτι είναι χτισμένο με πέτρα και το άλλο με τούβλο και σενάζι το κτίριο είναι 6χ12 και τα δύο τμήματα είναι περίπου ίσα η πλάκα είναι μπετόν με τούβλα Υπάρχει μια υγρομόνωση 6ετίας με ασφαλτόπανο με αλουμινοεπένδυση , η οπίοα δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα, αλλά σε ένα σημείο λιμνλαζουν νερά θέλω να κάνω θερμομόνωση αλλά φοβάμαι κάποια λύση που θα καταπονήσει την πλάκα με μεγάλο βάρος τι λύσεις υπάρχουν; ευχαριστώ
Highlander Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 να βρεις ένα τεχνικό γραφείο που να ασχολείται με μελέτες και κατασκευές και να σου μελετήσουν την πλάκα αφενός και αφετέρου να επιμεληθούν της κατασκευής ν' αντέχει.
k11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 οκ αλλά τι βάρος να έχω υπόψιν σαν max ; πχ 30 κιλά / τμ ειναι πολύ ; υπάρχουν μέθοδοι που να έχουν πολύ χαμηλό βάρος;
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 k11 υπάρχουν 2 λύσεις. Α) πας σε μηχανικό και β) φωνάζεις του φίλους σου και μαζεύεστε στο τμ, Πας μονος, αντέχει, φέρνεις και αλλον και άλλον κλπ. Πριν τους μαζέψεις ζυγίζεις προσθέτεις και βρίσκεις το όριο αστοχίας.
Highlander Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 :) Θα πας να βρείς το τεχνικό γραφείο που σου λέω, αυτοί ξέρουν να υπολογίσουν...ακριβώς το βάρος που αντέχει η πλάκα σου...........
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα