SREVEL Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2008 Η πλάκα αυτή θα λειτουργήσει σαν διέρειστη ( αμφιέρειστη) μόνο αν δημιουργήσεις αρμό με λίγο φελιζολ μεταξύ πλάκας και δοκού ( 6m ). Διαφορετικά δεν λειτουργεί σαν αμφιέρειστη σε καμιά περίπτωση. Δηλαδή δίκιο έχει ο Charlie........
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 στις τριερειστες εμφανιζονται ροπες συστροφης? απ'οσα εχω διαβασει πρεπει να ειναι 2 γειτονικεςπλευρες απλα εδραζομενες και μαλιστα χωρις τοιχοποιια απο πανω για να αναπτυχθουν...(κατασκευες και θεμελιωσεις απο Ω.Σ Τασιος)
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 απ'οσα εχω διαβασει πρεπει να ειναι 2 γειτονικες πλευρες απλα εδραζομενες εννοω οτι πατανε σε τοιχο και δεν υπαρχει μονολιθικη συνδεση με δοκαρια. καποιος?
nic Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Αναπτύσονται ροπές συστροφής και μάλιστα θεωρητικά στις γωνίες ο οπλισμός πρέπει να μπει λοξά. Στην πράξη όμως γίνεται μια μικρή ραντίέ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2009 να ρωτησω. η φυσικη σημασια των ροπων συστροφης ποια ειναι? εχω σκαλωσει.
dargi Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 όσον αφορά την τετραέρειστη που της αφαιρέθηκαν οι δύο δοκοί γίνεται αυτομάτως διέρειστη ενώ η άλλη οπλίζεται σαν πρόβολος (αυτή με το μεγάλο μήκος), οι ροπές συστροφής είναι οι στρεπτικές ροπές σε κάθε σημείο, δλδ οι ροπές προς την άλλη διεύθυνση (πχ για μια τετραέρειστη οι ροπές της δ/νσης χ είναι ροπές συστροφής για την δ/νση y και το αντίστροφο) ... αν ρωτάς αυτό βέβαια...
sundance Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2009 ακριβως. δεν εχουν να κανουν με την αντικλασυικη καμπυλοτητα που ειχαμε συζητησει παλιοτερα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα