Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υγρασία σε τοιχοποιία


Recommended Posts

Καλησπέρα,θα ηθελα να σας πω και εγω το πρόβλημα που αντιμετοπίζω.

Το σπίτι είναι σε χωριο στην βόρεια Ελλάδα,ισόγειο κ ενας οροφος από πάνω.το ισόγειο είναι χωρισμένο στα δύο και εδω κ χρόνια το ένα μερος το χρησιμοποιούσαμε σαν αποθήκη,όσα χρονια ήταν ετσι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα υγρασίας.Εδω κ 5 μήνες καναμε ανακαινιση,περασαμε πλακάκια πανω στο μοσαικό που υπήρχε,χτίστικε ενας τοίχος οπου μπηκε πόρτα κ παραθυρο στην πρόσωψη γιατί υπήρχε τζαμαρία(τα αναφερω όλα γιατι μετα τις αλλαγες αρχισαν τα προβληματα).το υπνοδωματιο που υπάρχει είναι προσθετα χτισμένο εδω κ μια 10ετη.

Το μεγαλυτερο προβλημα είναι στον βοιρεινό τοίχο όπου συνορευει με γειτονική αυλή η οποια είναι 20 εκ πιο χαμηλα απο το δικο μας σπιτι.

Ακριβώς στην ένωση του δωματιου με το υπολοιπο εχει εμφανιστει υγρασία φουσκώνει ο τοίχος συνεχεια ,στην αλλη πλευρα προς το εσωτερικο του σπιτιου έχω κανει κουζινα κ η μουχλα περναει μεσα στο τουλαπι ,δεν εχω προσβαση να δω την κατασταση του τοιχου αλλα απο την εξωτερική πλευρά δεν εχει τπτ.να σημειώσω οτι η γειτονισα εχει λουλουδια ακριβως διπλα στον τοιχο φυτευμένα.

κ απο την αλλη πλευρα του δωματιου οπου ειναι το καλοριφερ κ μεσοτοιχια με το λεβητοστασιο ,κ εκεινος ο τοιχος παρουσιαζει υγρασια κ φουσκώματα παλι όμως μονο σε εμας κ οχι απο την πλευρα του λεβητοστασιου. τι μπορει να φταίει? κάποιοι μας είπαν επέιδη τοσα χρονια δεν ζεσταινόταν ο χωρος γίνεται,δεν ξερουμε τι να κανουμε κ πως να το ψαξουμε ειδικά στην πλευρα της κουζίνας μόλις την βάλαμε κ βλέπω να καταστρέφεται ειναι απελπισία.Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω?

Link to comment
Share on other sites

πολύ δύσκολο να πεί κάτι κάποιος χωρίς να το δεί. Βρες μηχανικό με θερμοκάμερα. Προσοχή στον ΦΟ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.