anavatis Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Εν όψει του νέου νόμου, θα ήθελα να ρωτήσω, εαν γνωρίζει κανείς, εαν θα νομιμοποιείται η υπέρβαση δόμησης, και πώς αυτό διαφοροποιείται από την ήδη υπάρχουσα διάταξη περί υπέρβασης του σ.δ?
Highlander Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2011 "Αυθαίρετα. Εν όψει του νέου νόμου, " Υπάρχει νέος νόμος?
anavatis Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 "Αυθαίρετα. Εν όψει του νέου νόμου, " Υπάρχει νέος νόμος? Εννοώ το νόμο για τις διαδικασίες νομιμοποίησης αυθαίρετων κατασκευών που συζητιέται. Δεν ξέρω αν είναι νέος ή προυπήρχε και πρόκειται για μια τροπολογία νόμου.
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Εδώ που τα λέμε ούτε αυτοί που θέλουν να το κάνουν ξέρουν ακόμα τι θα είναι. Οπότε συνάδελφε…. Μόνο από καμαριέρα μπορούμε να μάθουμε κάτι σίγουρο
cna Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Από την ελάχιστη πληροφόρηση που έχω: μπορούν να νομιμοποιηθούν μόνο τα αυθαίρετα που χτίστηκαν προ του 1983. Στα μετά του 1983 νομιμοποίηση μπορεί να γίνει μόνο σε αυτά που δεν υπερβαίνουν τους όρους δόμησης περιοχής. Αυτό σημαίνει ότι ο συνδυασμός "μετά του 1983"+"υπέρβαση ΣΔ ή ΣΟ ή κάλυψης"= τακτοποίηση. Το πρόβλημα στην τελευταία λύση όμως είναι η αντίδραση του ΣτΕ καθώς η τακτοποίηση εξ' ολοκλήρου αυθαίρετης κατασκευής συνιστά σημαντική επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Συνάδελφοι, λυπάμαι, αλλά όσο δεν υπάρχει νέος νόμος δεν υπάρχει και θέμα... Διαφωνίες παρακαλώ με πμ, αν ο δημιουργός του το θέλει, μπορώ να στο στείλω στην χαλαρή κουβέντα...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2011 Έως και χαλαρότατη θα έλεγα κι εγώ.... Μετά θα αρχίσουν τα ζόρια.
Recommended Posts