tpanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2011 Τόσο πάνε (γύρω στα 20-23 ευρώ) οι των 9Ah.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2011 Τελικά πήρα το Lamtech 1600KVA. Πάντως πάνω από 20% δεν το είδα να ανεβαίνει. Ευχαριστώ και για την ενημέρωση για τις μπαταρίες.
MAKAP Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Έχω ένα UPS MGE 650 premium ellipse και από απροσεξία έσπασα το ένα από τα δύο ποδαράκια του μπουτόν on-off. Έμαθα ότι η Infoquest κάνει service σ' αυτά, τους τηλεφώνησα αλλά δεν έχουν αυτό το ανταλλακτικό. Γνωρίζει ή έχει κανείς παροπλισμένη μονάδα της MGE της ίδιας σειράς (ως προς το κουτί) 300/ 500/ 650/ 800/ 1200, ώστε να χρησιμοποιήσω το μπουτόν;
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Συνάδελφε ΜΑΚΑΡ, επειδή θυμόμουν πως είχα δει το λογότυπο MGE κάπου στην Μεταμόρφωση βρήκα αυτό : MGE UPS SYSTEMS HELLAS Δροσίνη (Νέα Τατοϊου) 3 Μεταμόρφωση 144 52 - Αττική Ελλάδα Τηλ : 210/2856783 Fax : 210/2856799 Website : http://www.mgeups.gr Email : Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Πέτρος Μάμαλης - [email protected] Εάν δεν το έχεις υπόψην σου, ρίξε μια ματιά μήπως εξυπηρετηθείς.
MAKAP Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Σ' ευχαριστώ για την ανταπόκριση στην αναζήτησή μου. Πριν φτάσω, όμως, στο σημείο αυτό, είχα εξαντλήσει την έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι, η MGE εξαγοράστηκε από την APC, η οποία αντιπροσωπεύεται στην παραπάνω διεύθυνση, για μεγάλες μονάδες και οι μικρές μονάδες από την Eaton 7454336-7 και το service στην Infoquest 2119991260. Δίνω τις πληροφορίες αυτές για όποιον έχει μονάδα της ίδιας εταιρείας και χρειάζεται υποστήριξη. Έτσι, αποφάσισα να αναζητήσω το εξάρτημα όχι ως νέο ανταλλακτικό, πλέον, αλλά ως κομμάτι από αναξιοποίητη μονάδα.
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Μιας και αναφέρθηκε το πρόβλημα του ΜΑΚΑΡ, το UPS το κλείνουμε όταν κλείσουμε τα μηχανήματα που τροφοδοτεί ή το αφήνουμε συνέχεια ανοιχτό; Προσωπικά το έκλεινα αλλά με είπαν πως κάνει κακό στο UPS και πλέον το αφήνω συνέχεια ανοιχτό.
MAKAP Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Πάντα αφήνω συνέχεια ανοικτά τα UPS και τα routers, ανεξάρτητα εάν έχω κλειστά τα PCs.
proteas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2011 ένα TRUST για UPS αλλά δουλεύει μαζί με έναν σταθεροποιητή adams ... ποτέ μόνο του
letom Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2011 Αγόρασα πρόσφατα από το Πλαίσιο το UPS-1500SD. Δουλεύει κανονικότατα απλώς το software που το συνόδευε (UPSilon 2000) δεν "βλέπει" τη συσκευή! Ανοίγει κανονικά αλλά λέει "not communicating with UPS". Πιθανόν να μην υποστηρίζεται από win7 γιατί στια απαιτήσεις συστήματος του λογισμικού έχει μέχρι winxp. Σε κάποιο σάιτ πέτυχα μια οδηγία που έλεγε να "τρέξω" το λογισμικό μέσα από τα win7 αλλά ως παλιότερη έκδοση των windows (υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Και πάλι δεν είδα αποτέλεσμα. Επειδή από UPS είμαι άσχετος καθώς είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ, μπορώ να κατεβάσω άλλο λογισμικό για διαχείριση UPS ή πρέπει αναγκαστικά να ψάξω να βρω λύση με αυτό που έχω?
slalom Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 (edited) Έχεις βάλει Settings->Communication->USB? Δουλεύουν και στα Win 7 χωρις προβλημα Edited Δεκέμβριος 3 , 2011 by slalom
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα