Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Αιγιαλός και παραλία...


Recommended Posts

στην περιοχη που εχω το οικοπεδο εγινε μελετη ενταξης και ολοκληρωθηκε πριν 1 χρονο....αλλα....επειδη η αγιαλιτιδα ζωνη εκκρεμουσε...για να μην καθηστερουσαν. ..αποφασισαν να ενταξουν ολη την περιοχη....εκτος την γη που δεσμευε το θεμα του αιγιαλου.....τωρα ομως που λυθηκε το θεμα χαραξης αιγιαλου...ισχυριζοντε πως το σχεδιο πια επεσε και δεν μπορουν να κανουν τιποτα...μου ειπαν και το αλλο.....πως ο αιγιαλος δεν εχει να κανει με τα παραθαλασσια οικοπεδα...αναρωτιεμε..το θεμα του αιγιαλου υπαρχει για να αποδεσμευει και να οριοθετει την παραθαλασσια γη...οταν λοιπον λυνετε με την χαραξη του...πως μετα ισχυριζοντε πως δεν παιζει κανενα ρολο με την εντος σχεδιου τοποθετηση των παραθαλασσιων οικοπεδων....νομικα μου κουγετε παραδοξο...και ποιος ο ρολος του αιγιαλου τοτε??...ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Βρες ένα καλό συνάδελφο να σου ετοιμάσει μια εμπεριστατωμένη τεχνική έκθεση για να την καταθέσεις με το αίτημά σου στο Δήμο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.