Τριαντάφυλλος Μ. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2011 Μάλιστα δύο έλληνες που ήξερα έκαναν εξάσκηση ένα καλοκαίρι στα ΕΛΠΕ και μου είπαν ότι αντί να τους μάθουν τίποτα χρήσιμο τους έδιναν κουβάδες για να σφουγγαρίζουν. Συγγνώμη φίλε aiche, αλλά λίγο υπερβολικό μου ακούγεται αυτό... Τι ήταν; Νέοι στο στρατό και τους βάλανε αγγαρεία; Ή μήπως δεν έχουν καθαρίστριες στα ΕΛΠΕ; Εγώ προσωπικά δεν τα πιστεύω αυτά.
manolis_m Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Στους χημικούς μηχανικούς υπάρχει πρακτική άσκηση διάκειας ενός μήνα κατ' ελάχιστο...
agoratos56 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2011 Παιδια υπαρχει κανεις που να θελει να κανω πρακτικη ασκηση στην εταιρια του ή στο γραφειο του..προτιμω Κοζανη... 1
agoratos56 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Aκομα τιποτα... ολοι ασε μας ενα τηλεφωνο καιθα σε παρουμε σε 2 μερες και εγω περιμενω ..Περνανε 4ρης μερες τους παιρνω τηλ και μου λενε δυστυχως αυτον τον καιρο δεν θα χρειαστουμε κατι τετοιο...
shelby Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2011 γτ δεν κοιτας εκτος κοζανης
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα