agoratos56 Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2011 Παιδια κανεις δεν εχει αυτους του πινακες...
xronofagos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2011 Αγαπτητοί συνάδελφοι καΛησπέρα. Πρέπει να κάνω μια μελέτη φωτοτεχνίας για ένα κατάστημα για το κενακ. Έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα της philips που λέγεται dialux. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ανταποκρίνεται το πρόγραμμα αυτό σε αυτό που θέλω να κάνω και αν θα το δεχτούν στην πολεοδομία. Γιατί να αγοράσω πρόγραμμα της αγοράς το βρίσκω πολύ απίθανο, μας πίνουν το αίμα...
hkamp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Κανένα πρόγραμμα της αγοράς δεν είναι καλύτερο από το dialux. Είναι κορυφαίο και δεν είναι της philips. Στο project συμμετέχουν πάρα πολλές εταιρίες που κατασκευάζουν φωτιστικά. Είναι λίγο βαρύ πρόγραμμα αλλά είναι το καλύτερο. Και σχετικά εύχρηστο. Αν δεν το δεχτούν σε κάποια πολεοδομία θα έχει συντελεστεί άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία.
deathlok Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2011 απλά κατέβασε μία βιβλιοθήκη φωτιστικών (λογικά βέβαια για να λες philips έχεις κατεβάσει ήδη της philips)
mariagiord Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2012 Καλησπερα.Χρειάζομαι βοήθεια για φωτοτεχνικη μελέτη κυκλοφοριακής σύνδεσης.Αν κάποιος συνάδελφος μπορούσε να με βοηθούσε θα το εκτιμούσα.Ευχαριστώ
IEROFANTIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 (edited) mariagiord Η μελέτη που ζητάς είναι πολύπλοκη και παρόλο που έχω εκπονήσει μερικές μου είναι δύσκολο να δώσω οδηγίες κλπ από εδώ, αν θέλεις δώσε μου το mail σου. Edited Απρίλιος 9 , 2012 by IEROFANTIS
gnusselt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Δελτίο ΠΣΔΜΗ, ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2007.
L-Nikos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2013 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σε ποιες περιπτώσεις απαιτείται επίσημη μελέτη φωτισμού/φωτοτεχνίας, για την πολεδομία και τι περιλαμβάνει χοντρικά αυτή η μελέτη; (όσον αφορά σχέδια, υπολογισμούς κτλ.) Πήρα μια ιδέα από Dialux αλλά δεν ξέρω ποιά από τα αποτελέσματα που παρέχει είναι απαραίτητα. Ευχαριστώ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα