Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσάρτηση τμήματος αγροτεμαχίου εκτός σχεδίου όχι άρτιου & οικοδομήσιμου


Recommended Posts

Δημήτρη,

Δες πέρα από την λύση που σου πρότεινε (ορθά) ο Μανώλης και την δυνατότητα συμβολαιογραφικής πράξης κοινής αποδοχής ορίων, σύμφωνα με την νεότερη και επακριβή επιμέτρηση

.

Αν οι μετατοπίσεις των κοινών τους ορίων είναι σε αποδεκτά πλαίσια για την συμβολαιογραφική πράξη νομίζω σε καλύπτει και αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Κώστα. Δεν με καλύπτει μια τέτοια ενέργεια γιατί η ανταλλαγή αλλάζει αρκετά το σχήμα των οικοπέδων και η μετακινήσεις μεγάλες. (και όπως είπα τα τμήματα που ανταλλάσουν δεν είναι ισεμβαδικά οπότε τα εμβαδά που προκύπτουν μετά την ανταλλαγή αποκλίνουν αρκετά. ) Ολο αυτό γίνεται γιατί το ένα γήπεδο είναι άρτιο αλλά δεν εγγράφει κτήριο λόγω αποστάσεων από όρια και από εθνική οδό στην οποία έχει πρόσωπο οπότε προσπαθούμε να δώσουμε μια λύση ώστε να προσπεραστεί αυτό το εμπόδιο.

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ ότι η καλύτερη λύση, προς εξασφάλιση όλων των εμπλεκομένων, θα ήταν να υποβληθεί το Τοπογραφικό Διάγραμμα με τα αναλυτικά γεωμετρικά στοιχεία των προς ανταλλαγή τμημάτων, καθώς και των αρχικών και τελικών ιδιοκτησιών, στην αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης για θεώρηση,

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.