Daron Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2011 Συνάδελφε, νομίζω οτι η άδεια άσκησης επαγγέλματος μας καλύπτει.. Κανείς δε μου είπε ποτέ οτι πρέπει ντε και καλά να γραφτώ σ αυτά τα μητρώα και βασικά ποτέ μου δεν κατάλαβα τι εξυπηρετεί η εγγραφή μου εκεί, βέβαια δεν το έχω ψάξει σε βάθος το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Αν γραφτείς σε αυτά τα μητρώα θα μπορείς να υπογράφεις Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη για ρευματοδοτήσεις (νέες ή επανασυνδέσεις). Για τις νέες, αν δεν είσαι ο πραγματικός εγκαταστάτης, δεν θα στο συμβούλευα. Στα τόσα χρόνια δεν είδα να είναι χρήσιμο και σε κάτι άλλο. Ομως δεν στοιχίζει και τίποτα να το κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 όπως τα είπε ο hkamp με μόνη διόρθωση ότι κάτι παραβολάκια πληρώνεις (η πλήρωνες τουλάχιστον όταν τις έβγαλα εγώ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 ...Κάπου στα 60 ευρώ και οι δύο άδειες, τόσο περίπου έδωσα στα παράβολα και ήταν έτοιμες μετά από κανά μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Είχα ξεχάσει τα παράβολα. Σε σχέση με το τι πληρώνεις κάθε φορά που θέλεις να κάνεις κάτι (ΤΠΕΔΕ, εργοληπτικά, μελετητικά, συλλόγους, ΤΕΕ, κολοκύθια...) είναι μικροποσό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberic Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2011 30 για ηλεκτρολογικα και 30 για μηχανολογικα ειναι συναδελφοι.τουλαχιστον τον φλεβαρη που εβγαλα εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkarvoun Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 Την άδεια για τα μηχανολογικά που την βγάζουμε συνάδελφοι? Στην δ/νση βιομηχανίας όπως για τα ηλεκτρολογικά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon T Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2011 Ναι και τις 2 μαζί τις βγάζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
el98176 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 (edited) paidia na rwthsw kati sto idio 8ema? gia na kanw hlektrologikes meletes mou xreiazetai to autocad? Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες. Δείτε τους κανόνες συμμετοχής. miltos Edited Ιανουάριος 24 , 2012 by miltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Συνάδελφε, κάνε και καμιά βόλτα από οικοδομή. Θα βοηθήσει ΠΑΡΑ πολύ. Πολυ σωστα! Η οποια μελετη κανεις θα πρεπει να ειναι και πρακτικα εφαρμοσιμη. Εχουν δει παπαδες τα ματια μου!!! Συμφωνώ απόλυτα και με τους δυο συναδέλφους. Προσφέρω δωρεάν εμπειρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα