Μετάβαση στο περιεχόμενο

Από τον τυφώνα Joplin στην Αμερική:


petsagouris

Recommended Posts

Αν παρατηρήσουμε το σημείο της πρόσκρουσης θα δούμε ότι ο σύνδεσμος που άλλοτε ήταν στην άκρη του ξύλου είναι σφηνωμένος μέσα στο μπετό. Η άποψή μου είναι ότι ο σύνδεσμος ήταν αυτός που εμβόλισε το σκυρόδεμα και σφήνωσε εκεί με αποτέλεσμα να διέλθει μέσα από αυτόν τμήμα του ξύλου που το βλέπουμε να στέκει απομειωμένο από άποψη διατομής πάνω στο γκαζόν...

Link to comment
Share on other sites

Εάν δεν προυπήρχε διαμπερής οπή στο κράσπεδο, ο στύλος (είτε είχε μεταλλικό στοιχείο (αυτό εννοείς λέγοντας "σύνδεσμο" cna; ) στον εμπρόσθιο άκρο του, είτε όχι) είναι αδύνατο να εμβολίσει το κράσπεδο.

 

Ακόμη και αν ο στύλος χτυπούσε το κράσπεδο με τόση ενέργεια που να μπορούσε να το εμβολίσει, και ακόμη και αν δεν παραμορφώνονταν ο στύλος (ας υποθέσουμε εσφλαμένα ότι o στύλος είναι από υλικό σκληρότερο από το μπετό), το κράσπεδο θα διαλύονταν σε πολλά κομμάτια και δεν θα διαμορφώνονταν "οπή". Το δε πάνω μέρος του κράσπεδου θα πεταγόνταν μακριά.

 

Μοναδική εξήγηση που δίνω (αν είναι αληθινή η φωτογραφία) είναι να προυπήρχε οπή μέσα στην οποία να "μπήχτηκε" η μεγάλη ακίδα :smile:

Link to comment
Share on other sites

παρατηρήστε με προσοχή την οπή που υπάρχει στο κράσπεδο.

Είναι καθαρά στρογγυλή. Ειδικά στο άνω αριστερά τμήμα της φαίνεται και ένα λευκό κομμάτι.

Δεν είναι τρύπα διάτρησης αλλά κατασκευής.

 

Αν λοιπόν δεν είναι φτιαγμένη η φωτογραφία τότε η σπάνια αυτή κατάσταση πρόεκυψε από τρύπα που προϋπήρχε κατασκευασμένη στο κράσπεδο (μπορεί για αποστραγγιστικούς λόγους) και το ξύλο συμπτωματικά χώθηκε εκεί και διάνοιξε λίγο την προϋπάρχουσα οπή.

 

Φυσικά μπορεί και ο γείτονας που θα ήθελε να εντυπωσιάσει σε κάποιο προφίλ του σε face book να έχωσε μόνος του το ξύλο εκεί μέσα για να βγάλει την φωτογραφία.

Link to comment
Share on other sites

το κράσπεδο είναι χυτό και οχι προκατασκευασμένο......που ξέρεις μπορεί κανένας έλληνας να επέκτεινε τη δουλειά,μιάς και πήγαινε περίφημα στην πατρίδα :), και να το κατασκεύασε εκεί.Μπορεί να το χτύπησε το ξύλο να το έσπασε και τα 2 κομάτια να επανατοποθετήθηκαν χάριν της φωτογράφησης... εκείνο το άσπρο υλικό δεν ταιριάζει όμως...:rolleyes:..οπότε ψηφίζω photoshop

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.