deathlok Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2011 @rastas στις καφετέριες (μεγάλες) φροντίζει ο τεχνικός ασφαλείας. Στις μικρές πρέπει να το ξέρει το αφεντικό...κολοκύθια δλδ.
Νικολαος Μασσιος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους ηλεκτρολόγους και μηχανικούς του furom στον επανέλενχο μιας εγκατάστασης είναι υποχρεωτικό να σχεδιάσεις στην κάτοψη της εγκατάστασης εκτός από τους διακόπτες, πρίζες ,φώτα ,συσκεύες κλπ και την όδευση των ηλεκτρικων γραμμών στην εγκατάσταση?Yπάρχει σε κανένα ΦΕΚ η συγκεκριμένη οδηγία?
dimi8 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Για διατομή ίση η μεγαλύτερη του 1,5 σχεδιάζουμε την όδευση φεκ 844Β 16/5/2011 άρθρο 1 παράγραφος γ). Αν δεν γνωρίζεις ακριβώς την διαδρομή γράφεις σαν παρατήρηση κατά εκτίμηση. ΦΕΚ Β 844 ΝΕΑ ΥΔΕ.pdf
Νικολαος Μασσιος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Σε ευχαριστώ dimi8 για την απάντηση αλλά πιστεύω ότι ο νομοθέτης στην περίπτωση του επανελένχου δεν είναι σαφές , δηλ θα πρέπει εμείς να σχεδιάζουμε γραμμές που δεν είμαστε σίγουροι για την διαδρομή τους γιατί λόγο συνθηκών της εγκατάστασης (οροφές από γυψοσανίδα ,κάλυψη κουτιών διακλαδώσεως,υπόγειες διαδρομές των γραμμών,και άλλα πολλά) να είμαστε και νομικά υπόλογοι. Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να υπάρξη μια νεα εγκύκλιος που θα διευκρινίζει καθαρά τι ισχύοι για τον επανέλενχο και όχι να γράφουμε κατά εκτίμηση γιατί κανένας μας δεν έχει μαντικές ικανότητες απ΄όσο γνωρίζω.
diara Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Καλησπέρα, Μου έχει ζητηθεί ένα πιστοποιητικό για ιατρείο.. Τα ιατρεία μήπως κατατάσσονται σε κάποια ειδική κατηγορία ή απλά δηλώνονται σαν απλοί επαγγελματικοί χώροι...; Μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία γιατί ορισμένες ειδικότητες γιατρών έχουν ειδικά μηχανήματα και αναρωτιέμαι μήπως αυτό επηρεάζει την κατάσταση Ευχαριστώ.
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 (edited) Τα ιατρεία μήπως κατατάσσονται σε κάποια ειδική κατηγορία ή απλά δηλώνονται σαν απλοί επαγγελματικοί χώροι... Δεν έχει σημασία αν είναι ιατρείο, δηλώνεται σαν επαγγελματικός χώρος, τώρα αν έχει ειδικά μηχανήματα που συνήθως είναι ακριβά, τοποθετείς σταθεροποιητή τάσης Έγω αυτό έκανα στον οδοντίατρο μου , στον επανέλεγχο που του έκανα πριν κανα 2μηνο το δήλωσα επαγγελματικό χώρο 1ης κατηγορίας ( μη εύφλεκτα υλικά ) Δεν με πλήρωσε το πήγαμε δουλεία με δουλεία ( 2 σφραγισματάκια ) Edited Δεκέμβριος 2 , 2011 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
Arkan03399 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Συνάδελφοι αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει πάνω στο θέμα θα του ήμουν υπόχρεος... 1.Είμαι μισθωτός υπάλληλος σε ΔΕΚΟ..κατά την εργασία μου υπογράφω ΥΔΕ για τις ανάγκες της υπηρεσίας μου. α.Ενώ υπόγραφω για την ΥΔΕ πώς γίνεται να την καταθέσω στη ΔΕΗ αφού απαιτείται θεώρηση από την εφορία ,αφού δεν διαθέτω επαγγελματικό ΑΦΜ και είναι απαραίτητο και το σχετικό δελτίο παροχής ,τιμολόγιο στη συμπλήρωση της δήλωσης ,το οποίο εγώ δεν εκδίδω αφού έχω έμμισθη σχέση εργασίας με τον εργοδότη μου. Κάθε άποψη επί του θέματος καλοδεχούμενη , ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ανταποκριθούν.....
Alastis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Βασικα το ερωτημα εδω ειναι, απο ποτε, ΔΕΚΟ εκδιδει ΥΔΕ????? Δε το χω ξανακουσει ποτε
JOUN Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Καλα δεν εχεις καταθεσει αδειες, σφραγιδες κλπ; Πως υπογραφεις;
hektor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Δεν έχει σχέση η άδεια εξάσκησης επαγγέλματος με το εάν είναι μισθωτός η όχι .Αυτό που έχει σημασία εδώ είναι οτί για να υπογράψεις θα πρέπει να έχεις κάνει έναρξη στην εφορία δλδ να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.Τώρα το πώς ΔΕΚΟ εκδίδει ΥΔΕ ούτε εγώ το έχω καταλάβει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα