hektor Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Σε περίπτωση που δεν κάνεις αλλαγές πας κατά ΚΕΗΕ. Την δεύτερη φορά μόνο πρωτόκολλο.
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Edited Οκτώβριος 17 , 2013 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
entelos afragkos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Έχω υπογράψει ΥΔΕ για έναν μικρό (315 KVA) υποσταθμό το 1999. α/Είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω τον χρήστη να κάνει καινούργια ΥΔΕ; β/ Μόλις υπογραφεί η καινούγια ΥΔΕ εγώ παύω να έχω την όποια ευθύνη;
Νικολαος Μασσιος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Ο υποσταθμος θελει καθε χρονο ΥΔΕ αρα εχει λυξει η ΥΔΕ που εχεις υπογραψει και δεν εχεις καμια ευθυνη απο το 2000. Εκτος αν ειχες και την συντηρηση τοσα χρονια της εγκαταστασης .
Πέτρανθος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Ο υποσταθμος θελει καθε χρονο ΥΔΕ αρα εχει λυξει η ΥΔΕ που εχεις υπογραψει .... Ενδιαφέρουσα πληροφορία. Από ποια νομοθετική διάταξη προκύπτει η υποχρέωση υποβολής ΥΔΕ κάθε χρόνο για Υποσταθμό;
Νικολαος Μασσιος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 Κάθε χρόνο θέλει συντήρηση ο υποσταθμός και να δηλώνεται ο επιβλέπων μηχανικός ή συντηρητής ΣΤ ειδικότητας της εγκατάστασης στην ΔΕΗ
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Καλησπέρα κύριοι συνάδελφοι, Σε μια αυτοψία για την έκδοση ηλεκτρολογικού σχεδίου, μέτρησα αντίσταση γείωσης 348 ohm, στην περίπτωση που δεν δεχθεί ο ιδιοκτήτης το κόστος επισκευής της γείωσης τι μπορώ να κάνω εάν τελικά εκδόσω εγώ το σχέδιο για να είμαι καλυμμένος νομικά και τι κίνδυνος εγκυμονεί εάν μείνει έτσι η εγκατάσταση για τους χρήστες. Σημείωση το σπίτι είναι του 1960 περίπου και υποστηρίζεται από rcd.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 (edited) Μεγαλη τιμη αντιστασης. Τι εχεις? Αμεση γειωση? Ουδετερωση? Edited Νοέμβριος 5 , 2013 by ckiriako
stayros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 @Nikos Astros κάνε tick στο "Όχι" στο πρωτόκολλο ελέγχου και είσαι ΟΚ.
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Μεγαλη τιμη αντιστασης. Τι εχεις? Αμεση γειωση? Ουδετερωση? Η τιμή αυτή είναι χωρίς την ουδετέρωση, ουσιαστικά έβγαλα τον ουδέτερο της ΔΕΗ και μέτρησα απευθείας στον αγωγό που έρχεται από το ηλεκτρόδιο, με τον ουδέτερο κανονικά έχω 1Ohm, το θέμα είναι ότι αν κοπεί ο ουδέτερος πάνω στην κολώνα της ΔΕΗ και έχω διαρροή??? μην χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή. Κάποτε ένας έκανε μπάνιο με ανοιχτό τον θερμοσίφωνα και πέθανε άπω ηλεκτροπληξία, όταν πήγαν για αυτοψία είδαν τον ουδέτερο στην κολώνα επάνω κομμένο, ουσιαστικά κάτι τέτοια πάμε να αποφύγουμε...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα