hektor Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Mπα, πολλά ζητάς ..αυτά τον άλλον αιώνα
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Καποιος μου ειπε οτι πηγε σε "συναδελφο" εδω και αυθημερον τον διεκπεραιωσε, μαλιστα ειπε οτι ο μηχανολογος αυτος ειναι ονλαιν με τη δεη (τα κεντρικα του νομου μαλλον) Και ρωταω γιατι ειχα διαβασει σε εκεινα τα ενημερωτικα υλικα που βγηκαν οταν πρωτοξεκινησε η νεα υδε, οτι θα υπαρχει δυνατοτητα ηλεκτρονικης υποβολης σε ενιαια βαση.... οπως και να εχει μαλλον εχω βρει τον υπογραφακια του χωριου. Θα το διασταυρωσω και αν οντως ειναι ετσι θα του πω: τωρα "βαστα τοιχο" αφου εισαι τετοιος
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2013 (edited) Ξερει κανεις υπαρχει δυνατοτητα για ηλεκτρονικη υποβολη της υδε και των αλλων εγγραφων στην υπηρεσια? Όχι, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα αν κ συζητείτε, αλλά ας λύσουμε κάποια αλλά που προέχουν , όπως η τιμές κ το αν γίνεται η υδε όπως πρέπει Edited Μάιος 11 , 2013 by ΝΙΚΟΣΤΡΙ
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Που εχω μπλεξει ρε ##### μου Σας ευχαριστω παντως
theatisss Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Ενα πλυντηριο αυτοκινητων θεωρειται κλειστος επαγγελματικος χωρος χωρις ευφλεκτα υλικα??Σωστα συναδελφοι?
deathlok Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Καλησπέρα πήγα σήμερα σε μία οικοδομή που έχει ήδη εργοταξιακό και θέλει νέα ΥΔΕ γιατί την του ζητάνε από την ΔΕΗ. Στα έντυπα (hd384) τι κατηγορία χώρου βάζω και πότε γράφω πως θα γίνει επόμενος επανέλεγχος; (το κτήριο είναι κατοικία αλλά αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο μπαροκιβώτιο μετρητής εργοταξιακός πίνακας με 3 ρευματοδότες) Υ.Γ. ερώτηση bonus το Μοσχάτο ΤΤ είναι και αυτό έτσι δεν είναι;
Νικολαος Μασσιος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Εγώ βάζω εργοταξιακή εγκατάσταση και ένα χρόνο επανέλενχο
hektor Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Υ.Γ. ερώτηση bonus το Μοσχάτο ΤΤ είναι και αυτό έτσι δεν είναι; Ναι !
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2013 Εγώ βάζω εργοταξιακή εγκατάσταση και ένα χρόνο επανέλενχο Κι εγώ!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα